Seuraa meitä somessa:

LiigaEura avasi karsinnat kauden avausvoitolla

30.03.2014

LiigaEura otti kauden ensimmäisen voittonsa riemukkaasti 305 katsojan edessä Kuusamon Pallo-Karhuista liigakarsintojen käynnistyttyä sunnuntaina. Vieraat kaatuivat 3-1 (25-13, 17-25, 25-22, 25-20).

Oikeuden liigapaikan anomiseen saa kolmella otteluvoitolla. Toinen ottelu on luvassa heti maanantaina Eurassa.

Naisten liigakarsinnat alkoivat Euran urheilutalolla värikkäällä ottelulla, jossa voimasuhteet heilahtelivat puolelta toiselle useamman kerran.

Molemmilla joukkueilla oli omat ongelmansa avaukseen lähdössä. PaKa tuli Kokkolasta saakka yhdellä pysähdyksellä suoraan pelipaikalle. LiigaEura puolestaan on viisi viikkoa yrittänyt pitää jonkinlaista pelituntumaa vain harjoittelemalla.

Joukkueiden parhaina palkittiin PaKa:sta lähes virheettömästi pelannut Rebecca Lamb, ja LiigaEurasta loistavasti puolustanut libero Eveliina Rautiainen.

PaKan Henna Hämäläinen:

- Pitkä matka vei jalat. Omiin virheisiin pehmittiin lopussa. Huomenna tullaan kovempaa.

LiigaEuran Eveliina Rautiainen:

- Kauden eka voitto tuntuu huikealta. Huomiseksi otetaan pelin mustat hetket pois ja tullaan vielä kovempaa. Taistelu on vasta alkanut.

PaKan päävalmentaja Marko Kaakinen:

- LiigaEura aloitti vahvasti ja oli valmiina. Me pääsimme vasta myöhään liikkeelle ja päivä kului bussissa. Rotaatiomuutos ekan erän jälkeen toi tehoja, mutta lopussa vaan pehmennyttiin. Tsolinan on pystyttävä parempaan. Hänen normipelaamisella oltaisiin varmaan pärjätty. Vastustajan libero (Eveliina Rautiainen) ja Piia Korhonen loistavia.

LiigaEuran päävalmentaja Kai Stenius:

- Tsolina saatiin pimentoon. Tappotorjuntoja tuli vähän, mutta hyviä vaimennuksia paljon. Toinen erä hävittiin ihan omilla virheillä. Piia Korhonen oli loistava ja Ministä (Eveliina Rautiainen) loisti ilo päästä takaisin kentälle tositoimiin. Huomenna meidän on oltava tasaisempia ja parempia.

Ottelutilasto

  Takaisin