Seuraa meitä somessa:

LiigaPloki ei antanut armoa WoVolle

24.02.2019

Naisten lentopallon Mestaruusliigan runkosarjan viimeisessä kotipelissä Pihtiputaan LiigaPloki jätti Woman Volleyn ilman pisteitä ja voittoa erin 3-0 (25-16,25-16,25-21).

Tämä oli rovaniemeläiselle jo 23. peräkkäinen tappio liigassa. Plokin voittamat kolme pistettä vahvistivat sen mahdollisuuksia ottaa seitsemäs paikka runkosarjan jälkeen. Pahin uhka Plokilla on Nurmon Jymy , jok on viiden pisteen päässä, kun kaksi peliä on molemmilla on vielä pelaamatta.

Jukka Koskinen, LiigaPloki:

- Kolmen pisteen voitolla vahvistettiin seitsemättä paikkaa runkosarjassa. Meillä oli vaikea viikko, harjoituksissa oli väkeä poissa flunssan takia. Vielä tänä aamuna oli epätietoisuutta siitä ketkä pystyvät illalla pelaamaan. Puolivälierissä on tarkoitus saada hyvä taisto aikaan. Hyvän fyysisen harjoittelun ansiosta pelaajien hyökkäystehot ovat parantuneet.

Teemu Mäkikyrö, WoVo:

- Tasapaksuhko esitys, vastaanotto ja hyökkäyspeli olivat ok, mutta silti hävittiin. Runkosarjan jälkeen meillä alkaa pudotuspelit jo 1,5 kuukauden päästä.

Emilia Kääntä,LiigaPloki:

- Tänään oli hyvä fiilis pelata. Vastaanotto ja hyökkäys toimivat hyvin tänään. Toisessa erässä teimme liikaa virheitä, sen myötä WoVo pysyi mukana. Muuten meiltä tasapainoinen esitys. Joukkueemme peli paranee playoffeja lähestyessä.

Heini Nousuainen, WoVo:

- Pelivastuuta on tullut kauden aikana. Yllättävän hyvin sujui pelaamiseni tänään.

Palkitut:
LiigaPloki, Elizabeth Field
WoVo, Jenelle Jordan

LiigaPloki - WoVo 3-0
25-16, 25-16, 25-21
LiigaPloki: Field 15/+13, Kääntä 12/+6, Horton 11/+9
WoVo: Jordan 10/+7, Schoene 8/+2, Laine 7/+1

LähiTapiolan pisteet
3 Field LiigaPloki
2 Kääntä LligaPloki
1 Horner LiigaPloki

PROlibero
Koljonen LiigaPloki

Ottelutilasto

Kuvat: Jari Kotka / LiigaPloki

  Takaisin