Seuraa meitä somessa:

LiigaPloki vei kaikki erät Nurmossa

02.10.2018

LiigaPloki otti kauden avausvoittonsa toisella yrittämällä, kun tiistaina se kaatoi suoraan kolmessa erässä Nurmon Jymyn 0-3 (17-25, 20-25, 21-25).

Nurmon Jymy ja LiigaPloki avasivat molemmat kautensa tappioilla Hämeenlinnaa vastaan. Nurmolainen yleisö odottikin jännittävää ottelua, mutta tällä kertaa paremmasta ei ollut epäselvyyttä.

Pihtiputaan hyökkäysarsenaali oli kauttaaltaan paremmassa vireessä ja yhdysvaltalaiset yleispelaajat Jeane Horton ja Darian Mack takoivat jo kahdestaan (22p.) lähes saman pistemäärän kuin koko Nurmon joukkue yhteensä (24p.)

Kotijoukkueen vaihtorulettikaan ei vaisua ilmettä pelastanut, joskin Tanja Eteläahon ja Bettina Yli-Sissalan sisääntulot toiseen erään piristivät hieman joukkueen tekemistä.

Hilkka Hujanen, Jymy:

- Tämä ottelu hävittiin hyökkäyspeliin. Oma syöttömme olisi lisäksi saanut olla astetta vaikeampaa. Peli-ilmeemme oli selkäesti lauanaita huonompi ja nyt on jotenkin tyhjä olo.

Jeane Horton, LiigaPloki:

- Joukkueessamme on paljon uusia pelaajia ja peli oli nyt koko joukkueelta kauden parasta. Vastaanottomme oli hyvä ja hyökkäyspeli sitä kautta monipuolista ja tehokasta.

Kari Tuomela, Jymy:

- Tänään jouduttiin vaihtamaan iso määrä pelaajia. Harmiksemme sytyttäjää ei kuitenkaan löytynyt, vaan otteet olivat epävarmoja läpi ottelun. Etsikkoaikamme oli toisen erän puolivälissä, mutta tällä kertaa se ei riittänyt erävoittoon. Joukkue on kuitenkin hyvässä fyysisessä kunnossa ja kovan treenin myötä peli paranee jatkossa varmasti.

Jukka Koskinen, LiigaPloki:

- Olin jopa yllättynyt tämän päiväisestä suorituksestamme. Se oli toistaiseksi kauden parasta. Koko peli eteni komennossamme ja vaikka Nurmo vaihtoi välillä kahteen vastaanottajaan, niin syöttöpelimme oli kohdillaan. Vieraiden yhdysvaltalaiset yleispelaajat Jeane Horton ja Darian Mack hyökkäsivät kahdestaan 22 pistettä koko Nurmon joukkueen jäätyä 24 hyökkäyspisteeseen

Parhaat pelaajat:
Jymy Hilkka Hujanen
LiigaPloki Suzanne Horner

LähiTapiolan pisteet:
3 Horton LiigaPloki
2 Horner LiigaPloki
1 Hujanen Jymy

Nurmon Jymy - LiigaPloki 0-3
(17-25, 20-25, 21-25)
Jymy: Hujanen 9/0, Yli-Sissala 6/+4, Friberg 5/+4
LiigaPloki: Horton 15/+9, Mack 14/+5, Loukonen 8/+6

Kuvat: Tomi Mäenpää / LiigaPloki

Seuraavat ottelut
3.10.
18:30 Hämeenlinna - OrPo
6.10.
17:00 LiigaPloki - Pölkky Kuusamo
17:00 OrPo - LP Viesti
17:00 LP-Vampula - WoVo
7.10.
17:00 LP Kangasala - WoVo
8.10.
18:30 Hämeenlinna - NJ

  Takaisin