Seuraa meitä somessa:

LiigaPlokille 2-3 voitto LP-Vampulasta ja liigan piikkipaikka

04.10.2019

LiigaPloki nousi naisten Mestaruusliigan kärkipaikalle otettuaan kolmannen voittonsa kauden alkuun perjantaina Huittisissa. Kotijoukkue LP-Vampula joutui antautumaan täyden viiden erän jälkeen 2-3 (25-16, 21-25, 16-25, 25-17, 7-15).

LP-Vampula aloitti ottelun erinomaisesti. Aloitukset nousivat hyvin, etenkin Rahima Agrebi (75%) ja libero Emilia Joensalo (45%) mahdollistivat nostoillaan kotijoukkueen monipuolisen hyökkäyspelin. Toisessa osat vaihtuivat ja erä vieraille lähes yhtä selvästi kuin ensimmäinen Vampulalle. Kolmaskin oli vieraiden juhlaa, kun taas neljännen LP-Vampula kuittasi yhtä selkeästi. 

Päätöserässä LiigaPloki pääsi 3-7 -johtoon ja tästä LP-Vampula ei enää kahta pistettä lähemmäksi vieraita päässyt. Kotijoukkue sai päätöserään vain yhden pisteen laitapelaajiltaan ja loppunumerot kirjattiin 7-15.

Salla Karhu

- Tänään oli hyvää taistelua vaikka aluksi olikin ehkä liikaa syöttö/vastaanottopeliä. Viimeiseen erään olen tyytyväinen. Vasta kolmas peli ja vielä on hioutumista yhteen. Plokissa olen tykännyt olla ja mitalipeleihin tietysti tekee mieli.

Jenni Jantunen

- Tiukkaa kamppailua, mutta turhan virhealtista ja vaihtelevaa. Keskittyminen taisi ensimmäisen erän jälkeen hiukan herpaantua. Joukkueena aletaan peli peliltä päästä paremmin pelistä kiinni. Itsekin olen oppinut ottamaan hieman paremmin vastuuta, mvaikka nuorena pelaajana mukana olenkin.

Aleksandro Lodi

-Me odotimme erittäin vaikeata peliä. Vampula on hyvä joukkue ja viiden tunnin matkustaminen vaikeutti meiltä peliin sisään pääsemistä. Olimme riittävän kärsivällisiä ja saimme voiton. Pistejako oli tänään mielestäni juuri sellainen kuin pitikin.

Darko Dobreskov

- Vaikka hävisimme niin en ole siitä kovin surullinen. Osoitimme että pystymme parantamaan peliämme joka ottelussa. Tulos oli oikeutettu ja uskon, että molempien joukkueiden kehitystä kannattaa seurata jatkossa.

LähiTapiolan pisteet
3 Karhu LiigaPloki
2 Jantunen LP-Vampula
1 Field LiigaPloki

PROlibero
Emilia Joensalo LP-Vampula

Ottelutilasto

Kuvat: Antti Kaskinen / LP-Vampula

  Takaisin