Seuraa meitä somessa:

LiigaPlokille amerikkalainen yleispelaaja

27.05.2019

Naisten lentopallon Mestaruusliigassa pelaava Pihtiputaan LiigaPloki ja 24-vuotias Maddie Palmer (USA) ovat solmineet ensi kauden kattavan sopimuksen.

 Palmer valmistui vuonna 2017 Radfordin yliopistosta, jossa hän oli aloituskuusikon yleispelaaja. Sen jälkeen hän hankki ensimmäiset ammattilaiskokemuksensa Filippiineillä Pocari Sweat Lady Warriorsin joukkueessa. Viime kaudella hän pelasi Ranskan B-liigan Terville-Florangessa, joka nousi kauden päätteeksi A-liigaan ja voitti myös B-liigan cupin.

- Pelattuani Filippiineillä ja Ranskassa ymmärsin, että minun on tehtävä joitakin parannuksia ja säätöjä pelini tason edelleen nostamiseksi. Päätin tulla LiigaPlokiin, koska haluan olla mahdollisimman hyvä sekä teknisesti että henkisesti. Uskon, että työskentely valmentaja Lodin ja uuden joukkuekulttuurin kanssa on askel kohti tätä tavoitetta. Olen hyvin kiitollinen tästä tilaisuudesta ja olen erittäin innokas aloittamaan työskentelyn uudessa seurassani.

Päävalmentaja Alessandro Lodin kommentit:

- Maddie on pelaaja, joka on täynnä halua kehittyä lisää. Hänen kanssaan puhuessani tuli nopeasti selväksi, että hän sopii joukkueen konseptiin pelaajana kuin myös persoonana. LiigaPloki on oikea paikka pelaajille, jotka haluavat mennä eteenpäin ja ehdottomasti Maddiella on sitä nälkää.

LiigaPloki 2019-2020
Taylor Lindberg (USA) P
Taija Kaukoranta P
Sofia Lehto P
Alexis Conaway (USA) KP/YP/H
Yasmine Madsen H
Salla Karhu YP
Maddie Palmer (USA) yP
Pilvi Kettunen KP
Venessa Loukonen KP
Elizabeth Field (USA) KP
Sini Koljonen L
Hilla Nousiainen L
Roosa Päykkönen
Tuuli Tuominen

Päävalmentaja: Alessandro Lodi
Apuvalmentaja: Mikko Pesonen, Riccardo Lugli
Huoltaja: Marko Kahilainen
Tilastot: Jarkko Tyvimaa

  Takaisin