Seuraa meitä somessa:

LiigaPlokille kauden seitsemäs viidennen erän voitto

20.12.2019

LiigaPloki palasi naisten liigakärkeen vaikeuksien kautta kukistettiaan WoVo Rovaniemen viidessä erässä 3-2 ( 25-10.15-25,25-19,25-27,15-8). Ottelu oli LiigaPlokille jo kauden seitsemäs viisieräinen ja joukkue on edelleen voittanut ne kaikki.

Yleispelaajaksi siirretty Alexis Conaway teki peräti 28 pistettä kotijoukkueelle, kun taas vieraiden paras pistenainen oli hakkuri Saana Lindgren uudella piste-ennätyksellään 19.

Juha Keihäskoski tuurasi sairastanutta päävalmentaja Tuomas Alataloa.

Alessandro Lodi, LiigaPloki:

- Loukkaantumisten jälkeen meidän toimintamme on ollut kahden viikon aikana erilaista. Tänään vastustaja oli parempi kuin viime viikonloppuna. Onnittelut joukkueelle hyvästä taistelusta. Toivottavasti Maddie Palmer pääsee mukaan jo tammikuun alussa. Yasmine Madsen aloittanee harjoittelemaan joulutauon jälkeen.

Juha Keihäskoski, WoVo:

- Joukkueemme taisteluun olen tyytyväinen. Avauserän käynnistelyn jälkeen emme luovuttaneet. LiigaPloki syötti hyvin tänään, sen seurauksena meidän nelospaikan hyökkäys ei toiminut kunnolla.

Sini Koljonen, LiigaPloki:

- Pelissämme oli ailahtelevuutta, meidän piti tehdä kovasti töitä voiton eteen. Onneksi peli kääntyi lopussa meille.

Viivi Pyhäjärvi, WoVo:

- Avauserä lähti huonosti käyntiin, molemmilla joukkueilla oli sen jälkeen hyvät hetkensä. Oma vastaanottoni olisi voinut olla parempi tänään, hyökkäyspeli toimi paremmin.

Parhaat pelaajat:
LiigaPloki: Conaway 28/+16
WoVo: Viivi Pyhäjärvi 17/+8

Ruudun huippuhetket

LähiTapiolan pisteet
3 Conaway Ploki
2 Field Ploki
1 Pyhäjärvi WoVo

PROlibero
Koljonen, Ploki

Ottelutilasto

  Takaisin