Seuraa meitä somessa:

LiigaPlokille uusia pelaajasopimuksia

18.05.2015

Naisten lentopallon Mestaruusliigassa pelaava Pihtiputaan LiigaPloki on tehnyt ensimmäisen ulkomaalaissopimuksen kaudelle 2015-2016.

Yhdysvaltainen yleispelaaja Courtney Felinski,23, saapuu elokuuussa Pihtiputaalle 182-senttinen Felinski on valmistunut Georgia Techin yliopistosta, jossa hän pelasi kaudet 2011-2014. LiigaPlokin päävalmentaja Olli Nenonen ihastui erityisesti Felinskin vastaanottoon ja hyökkäystyöskentelyyn.

- Olen niin innoissani ja kiitollinen tästä mahdollisuudesta, kertoi Courney kirjoitettuaan sopimuksen.

Eveliina Koljonen, 25, palaa passariksi kasvattajaseuraansa. Edellisen kerran hän pelasi Plokissa kaudella 2008-2009. Sen jälkeen peliura jatkui yhden kauden Kuusamon Pallo-Karhuissa. Seuraavaksi seuraksi tuli Oriveden Ponnistus, jossa Eveliina pelasi kaudet 2010-2014. OrPossa Koljonen voitti 2 hopeaa Mestaruusliigassa ja Suomen Cupissa. Edellisen kauden hän keskittyi opiskeluun. Eveliina on pelannut Mestaruusliigassa 146 ottelua.

Tyttöjen maajoukkueen yleispelaaja Nea Hämäläinen, 18, jatkaa peliuraansa LiigaPlokissa. Viime kaudella hän oli Kuopion Puijo Wolleyn tärkeimpiä pelaajia. Hämäläinen pelasi kaudella 2013-2014 Kuortaneen joukkueessa Mestaruusliigaa. Viime syksynä Joensuun Jujun kasvatti oli isossa roolissa tyttöjen EM-kisoissa Tampereella.

- Haluan edetä urallani eteenpäin ja Mestaruusliiga antaa minulle sopivasti haastetta, toteaa Hämäläinen

Anniina Matalamäki ja Hanna Paananen kehityspelaajina liigarinkiin. Anniina, 18, Plokin kasvatti pelasi viime kaudella 2-sarjassa ja oli useasti mukanaliigaharjoituksissa. Urallaan hän on voittanut mm A-tyttöjen SM-hopeaa. Hanna Paananen, 17, on toinen uusi kehityspelaaja. Liberon tehtävässäviihtyvä Hanna pelasi edellisellä kaudella Plokin 2-sarjajoukkueessa. Äänenkosken Urheilijoiden kasvatti muuttaa Pihtiputaalle opiskelemaan sekä pelaamaan.

- Hannassa on potentiaalia tulla hyväksi liberoksi, arvioi päävalmentaja Olli Nenonen joukkueen nuorimmasta pelaajasta.

Uusista pelaajasopimuksista ilmoitellaan lähiaikoina.

  Takaisin