Seuraa meitä somessa:

Lindsey Calvin Pihtiputaan LiigaPlokin hakkuriksi

16.05.2020

Pihtiputaan LiigaPlokin hakkurin tehtäviä hoitaa tulevalla kaudella yhdysvaltalainen, 23-vuotias Lindsey Calvin. Hän pelasi viime kaudella sveitsiläisessä Geneve Volleyssä.

Kaliforniasta kotoisin oleva 187-senttinen Calvin opiskeli Saint Mary´s yliopistossa ja hänet valittiin kolmena peräkkäisenä vuonna West Coast Conferencen ykköskentälliseen.

Calvinin odotetaan tuovan laajuutta LiigaPlokin hyökkäyspelaamiseen.

- Olen innoissani mahdollisuudesta pelata Suomessa ja olla osa LiigaPlokin lentopalloyhteisöä. Odotan, että pääsen tapaamaan joukkuekavereita, tekemään kovasti töitä ja pelaamaan kovatasoisessa liigassa. Se on upea uusi seikkailu. Odotan kovasti harjoittelun alkua joukkueen kanssa ja nähdäkseni mitä voimme yhdessä saavuttaa.

LiigaPlokin päävalmentaja Mikko Pesosen kommentit:

- Ajatus oli löytää selkeä pallontappaja joukkueeseen ja uskallan sanoa, että sitä saatiin, mitä tilattiin. Sveitsissä viime kaudella hyvillä tehoilla pelannut Lindsey sopii pelityyliltään ja olemukseltaan mainiosti joukkueeseen, joka alkaa olla paria pikku viilausta vaille valmis. Mielestäni olemme pienten alkuvaikeuksien jälkeen saaneet kasattua iskukykyisen joukkueen, jonka esityksiä kannattaa tulla seuraamaan vaikka vähän kauempaakin.

LiigaPlokin sopimustilanne

Jaidyn Blanchfield (L)
Taija Kaukoranta (P)
Sofia Lehto (P)
Anniina Kastarinen (KP) UUSI
Jaelyn Keene (KP) UUSI
Sanni Rantanen (KP) UUSI
Lauren Matias (YP) UUSI
Sara Piippo (YP)
Roosa Päykkönen (YP)
Lindsay Calvin (H) UUSI
V: Mikko Pesonen, Valtteri Jääskeläinen

  Takaisin