Seuraa meitä somessa:

Loimu jahtaa jatkopaikkaa tiistaina Serbiassa

16.12.2014

Raision Loimu matkusti sunnuntaina Serbiaan, jossa isketään Challenge Cupin ratkaisuottelu Belgradin Punaista Tähteä vastaan tiistaina illalla klo 20 Suomen aikaa.

Loimu matkusti normaalia aikaisemmin pelipaikalle sekä lentoaikataulullisista että valmistautumissyistä. Sunnuntai illan joukkue käytti hotelliin asettumiseen ja lepäämiseen. Maanantaina on ollut ohjelmassa otteluun valmistautumista puntti- ja lajiharjoituksen merkeissä. Hotellissa lepäilyyn oman mukavan lisämausteensa tuo Serbian tv:n lähettämä Biisoneiden VTB-liigan ottelu.

Loimu osoitti avausottelussa Crvena Zvezdaa vastaan että sillä on hyvät mahdollisuudet pudottaa Serbian suurseura jatkosta, vaikka vierailijat nappasivatkin Raisiosta 2-3 voiton. Loimu menee suoraan jatkoon 3-0 tai 3-1 voitolla. Jos voitto tulee viidennen erän kautta, ratkaistaan jatkoon menijä kultaisessa erässä. Jos taas ottelu Sumice-hallissa päättyy kotijoukkueen voittoon, päättyy Loimun euro-pelit tämän kauden osalta. Viime kaudella Crvena Zvezda pudotti Hurrikaanin euro-kentiltä, joten Loimulla on vähän ylimääräistäkin kuitattavaa hampaankolossa suomalaisittain.

Loimun joukkue on täydessä iskussa ennen tärkeää ottelua. Riveistä puuttuu ainoastaan kotimaahan Loimun kakkosjoukkueen kanssa harjoittelemaan jäänyt itävaltalaislibero Florian Ringseis, joka on edustuskelvoton euro-kentillä pelattuaan tällä kaudella jo TSV Volksbank Hartbergin riveissä Challenge Cupin karsintakierroksella.

- Kaikki on täysin omissa käsissä. Kun pelataan samaan tapaan kuin viimeksi Crvena Zvezdaa vastaan ensimmäiset 2,5 erää, niin menemme jatkoon. Meidän vastaanotto on tietysti avainasemassa kun serbialaiset pääsevät syöttämään tutussa kotihallissaan, kommentoi Loimun päävalmentaja Henri Tuomi.

Ottelua voi seurata CEVin sivuilta livescoresta tai Loimun Twitter-tililtä. Serbian matkan jälkeen Loimu pukee pelipaidat vielä kertaalleen päälle ennen joulutaukoa, kun Lakkapää saapuu lauantaina Raisioon vierailulle.

Ratkaisuottelu pelataan siis Belgradissa tiistaina 16.12. kello 20:00 Suomen aikaa.

  Takaisin