Seuraa meitä somessa:

Loimu kiinnitti kaksi keskitorjujaa - Masterson ja Sihvonen

27.06.2014

Raision Loimun Mestaruusliigajoukkueen palaset loksahtelevat paikoilleen ja joukkueen runko alkaa olla hyvällä mallilla, kun viimeisimpinä niminä kokoonpanolistaan voidaan lisätä kaksi keskitorjujaa: Kyle Masterson ja Karri Sihvonen.

iime kaudella erittäin lupaavan debyyttikautensa leikkauspöydälle päättänyt Karri Sihvonen (20 v, 199 cm) jatkaa oranssi-mustassa paidassa myös ensi kaudella ja uutena miehenä Kerttulan yleisölle esittäytyy yhdysvaltalainen Kyle Masterson (29 v, 201 cm).

Chicagosta kotoisin oleva Masterson aloittaa Loimussa uransa viidennen ammattilaiskauden Euroopassa. Penn Staten yliopistojoukkueen jälkeen hän on pelannut ammattilaisena Ruotsissa, Tanskassa, Belgiassa sekä Israelissa. Fyysinen Masterson on ollut jokaisessa pelaamassaan liigassa torjuntatilaston kärkikaksikossa ja viime kauden tilastot Israelista on hurjat jokaisella osa-alueella. Erinomaisen torjuntapelaamisen lisäksi hänellä on nopea hyökkäyskäsi, jonka ansiosta myös kova hyppysyöttö on yksi hänen aseistaan.

- Masterson on kova-asenteinen johtaja, eli juuri sellainen pelaaja, jota haimme keskiosastolle. Hän suhtautuu urheiluun viimeisen päälle niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin. Odotan hänen ottavan isännän ottein vastaan sen ison roolin, joka hänelle on varattu niin otteluissa kuin harjoituksissakin, kommentoi Tuomi.

Loimun kanssa nyt 1+1 vuotisen sopimuksen allekirjoittanut Sihvonen suoritti viime kaudella pelaamisen ohella varusmiespalvelusta, mutta pääsee lähtemään seuraavaan kauteen paremmalla valmistautumisella, sillä helmikuussa operoitu polvikin mahdollistaa jo täysipainoisten harjoittelun. Nuorten maajoukkueiden vakiokalustoon kuuluneella Sihvosella on raamien lisäksi myös fyysiset edellytykset nousta huipputason keskitorjujaksi.

- Karri on tulevaisuuden pelaaja, joka meni jo viime kaudella paljon eteenpäin. Hän pelasi hyviä otteluita kuusikossa ennen harmittavaa loukkaantumistaan. Kova asenne kesätreeneissä antaa loistavat lähtökohdat ensi kauteen, ennakoi Loimun päävalmentaja Henri Tuomi.

Loimulla on julkaissut seitsemän sopimusta ensi kaudelle. Hankintalistalla on vielä hakkurit sekä leveyttä yleispelaaja- ja keskitorjujaosastoille. Palasia on mukavasti käsissä ja ne loksahtanevat lähiaikoina paikoilleen oranssi-mustaan palapeliin.

  Takaisin