Seuraa meitä somessa:

Loimun Europelit päätökseen

16.12.2014

Raision Loimun pelit Eurokentillä tulivat tämän kauden osata päätökseen tiistaina. Belgradin Punainen Tähti, Crvena Zvezda, voitti Challenge Cupissa kotiottelunsa 3-1 (16-25, 25-19, 25-23, 25-17) kaksi viikkoa aiemmin Raisiossa otetun 2-3-voiton jatkeeksi.

Punainen Tähti kohtaa seuraavalla kierroksella unkarilaisen Fino Kaposvarin, joka sai ilman otteluita paikan 16 parhaan joukkoon.

Jo aiemmin Loimu putosi porrasta ylemmässä CEV Cupissa belgialaiselle Asse-Lennikille.

Tiistain ottelussa Sumice-hallissa Serbian pääkaupungissa Loimu avasi terävästi vieden avauserän murskaavasti nimiinsä 15-25. Toinen erä oli jo isäntien hallintaa, mutta kolmannen suomalaisjoukkue menetti vasta lopussa. Neljäs oli taas Tähden loistoa.

Ottelun tasaisia tapahtumia kuvaavat hyvin joukkueiden tilastot: torjunnat 12-12, hyökkäys% 43-44, vastaanotto% 59-57. Virheillä Loimu sen sijaan teki selkeästi enemmän pisteitä vastustajalleen (25), kuin se suomalaisjoukkueelle (17).

Urpo Sivula pelasi Loimusta vahvan ottelun tehden 26/+14 50% hyökkäystehoin. Joe Klein teki keskellä 13/+11 otettuaan kuusi torjuntaa.

Kotijoukkueen tehokkain oli yleispelaaja Filip Stoilovic (22/+13) hakkuri Aleksandar Blagojevicin tehtyä 15/+6.

- Tämä oli vähän samanlainen kuin meidän pelit ovat viime aikoina olleet, eli muutaman hyvän erän jälkeen peli ei pysy kasassa. Tämä paranee vain harjoittelemalla, toistojen kautta saadaan tasaisuutta otteisiin, kommentoi Loimun päävalmentaja Henri Tuomi

- Ei vaan taso riittänyt Punaista Tähteä vastaan. Olimme monella osa-alueella vähän perässä. Tappio ottaa niin paljon päähän etten ole tyytyväinen mihinkään. Alku oli henkilökohtaisesti ihan ok, mutta lopussa minäkin sorruin yrittämään liikaa, kun janosin voittoa niin paljon, kommentoi Loimun paras pistemies Urpo Sivula.

Ottelutilasto

  Takaisin