Seuraa meitä somessa:

Loimunkin pelit jatkuvat Challenge Cupissa

19.11.2014

Raision Loimu hävisi keskiviikkoiltana Belgiassa lentopallon CEV Cupin toisessa osaottelussa isäntäjoukkue Asse-Lennikille 0-3 (17-25, 14-25, 13-25).

Kun Asse-Lennik oli voittanut avausosa aiemmin Raisiossa 3-1, jatkuu Loimun pelit kolmannen tason Eurocupissa Challenge Cupissa.

Henri Tuomi, Loimu:

- Kahdessa ekassa erässä vastaanotto romahti totaalisesti eikä uskallettu tehdä yhtään mitään. Peli meni arkailuksi ja vastaanoton romahtaminen heijasti suoraan passi- ja hyökkäyspeliin. Jatkopaikan ratkettua kolmanteen erään päästettiin vähemmän pelanneita pelaajia kentälle haistelemaan Eurocupien tunnelmaa. Vastustaja käytti meidän heikkouksia todella hyvin hyväkseen.

Ossi Rumpunen, Loimu:

- Vastaanotto oli heikko ja jouduttiin lyömään isoja palloja. Niiden hoitamisessa ei oikein onnistuttu. Tämä pyritään käsittelemään nopeasti ja on hyvä että päästään jo lauantaina taas pelaamaan, kun Mestaruusliiga jatkuu Joensuussa.

Vastaansa Loimu saa seuraavaksi Belgradin Punaisen Tähden eli Crvena Zvezdan, joka pudotti jatkosta israelilaise Hapoel Mate-Asher Akkon.

Belgradilaiset voittivat avausosan kotonaan 3-0 ja vieraspelissä se otti tarvittavat kaksi erävoittoa. Toki tiukoille jatkopaikka ilman jatkoerää meni, sillä Hapoel voitti kotipelinsä kaksi ensimmäistä erää.

Loimun kotiottelu pelataan 2.-4. joulukuuta välisenä aikana ja vieraspeli kaksi viikkoa myöhemmin. Voittaja kohtaa seuraavalla kierroksella unkarilaisen Fino Kaposvarin, joka pääsee ukrainalaisjoukkueen luopumisen myötä suoraan tälle kierrokselle.

Ottelutilasto Lennik - Loimu

  Takaisin