Seuraa meitä somessa:

Lotta Kukkonen ja Nanna Talvitie jatkosopimuksiin LP-Vampulan passareina

12.05.2023

Lotta Kukkonen ja seuran oma kasvatti Nanna Talvitie jatkavat siitä mihin edellisen kauden lopuksi jäivät. Molempien sopimukset ovat nykymallin mukaisesti mallia 1+1. Paimiosta lähtöisin olevalle,

Kuortaneen valmennuskeskuksen opit saaneelle Lotalle edellinen kausi oli Orivedellä vietetyn ajan jälkeen läpimurtokausi ykköspassarin roolissa. Kehitys kauden aikana oli huima. Kahdeksantoistavuotiaalle, paikallisessa seurassa jo viisivuotiaasta asti pelanneelle Nannalle kausi oli ensimmäinen pääsarjatasolla.

Molemmat viime kauden passarit saivat mahdollisuuden ottaa paikkansa Mestaruusliigajoukkueen pelintekijöinä omilla rooleillaan. Alkukausi oli hieman takkuista, mutta kauden aikana tehty kova työ ja etenkin Lotalle vastuullisen roolin mukanaan tuoma peliaika toivat mukanaan huiman kehityksen. Kauden loppuhuipentumassa, puolivälierävaiheessa runkosarjaa dominoinutta Puijo Wolleyta vastaan Lotan otteet olivat aivan toista luokkaa, kuin kauden alkupään otteluissa.
Nanna sai laadukkaan harjoittelun lisäksi vastuuta muutamassa ottelussa ja on nyt kasvanut myös sillä saralla. Tältä pohjalta on molemmilta lupa odottaa loppukauden kaltaisia otteita jo heti kauden alkutaipaleella.

–Jo edelliskauden alussa seuran ajatuksena oli, että samat passarit pyritään pitämään seurassa tulevallakin kaudella. Tuolloin uskottiin kehittymiseen ja kauden mittaan tuo usko osoittautui todeksi. On hienoa mennä samojen pelintekijöiden kanssa kohti kautta 2023–2024, sanoo LP-Vampulan manageri Timo Talvitie.

  Takaisin