Seuraa meitä somessa:

LP Kangasala ei antanut Jymyn yllättää

14.11.2019

Torstai-illan ainoassa naisten mestaruusliigan ottelussa kotijoukkue LP Kangasala oli selkeästi parempi kuin vierailija Jymyvolley 3-0 (26-24, 25-17, 25-20).

Ottelun alku enteili jopa pientä yllätystä kun Nurmolaiset hankkiutiuvat nopeassa tahdissa avauserässä jo 11-4 johtoon, mutta passarina kotijoukkueessa tänään hyvin pelanneen Emmi Jalosen syöttövuorolla ja jälleen vakuuttavan pelin pelanneen Mary-Kate Marshallin lyönneillä kotijoukkue otti eron kiinni ja vei erän lopulta 26-24.

Toisen erän kotijoukkue aloittikin vahvasti ja oli koko erän askeleen edellä ja erä lopulta melko helposti Kangasalle 25-17.
Kolmas erä näytti olevan läpihuutojuttu kotijoukkueelle mutta parin viimieseisen pisteen metsästys olikin yllättävän hankalaa ja vierailija Jymy pääsi kaunistelemaan lukemia mutta todelliseksi haastajaksi siitä ei tänään kotijoukkueelle ollut ja erä Kangasalle 25-20 ja koko ottelu siis 3-0.

Kaisa Nyman, Jymy :

- Syötettiin tänään hyvin, eka erä olisi pitänyt voittaa.Suurin ero siihen kun viimeksi pelasin liigaa on se että tämä Powerpipe on tullut jäädäkseen, siitä en vanhanaikaisen lentopallon ystävänä välttämättä pidä.

Emmi Jalonen, LP :

- Oli kiva päästä aloituskuusikkoon, alun vaikeuksien jälkeen meiltä ihan hyvä peli.

Kari Tuomela, Jymy :

- Hyvä peli meiltä, jos nyt tietysti 0-3 -tappion jälkeen näin voi sanoa,

Arttu Keränen, LP :

- Tyytyväinen voittoon ja Emmin passipeliin hankalan alun jälkeen, aika lailla oli samankaltainen peli kun meidän aikaisempi kohtaaminen Nurmossa.

Parhaat pelaajat :
Emmi Jalonen LP 
Perry Ramsey, Jymy

Lähitapiolan pisteet:
3 Mary-Kate Marshall LP 
2 Roosa Laakkonen LP
1 Kaisa Nyman, Jymy

Prolibero :
Tiiamari Sievänen, LP

Ottelutilasto

Kuvat: Pertti Flinck

  Takaisin