Seuraa meitä somessa:

LP Kangasala kaatoi LP Viestin toistamiseen

29.01.2019

LP Kangasala otti jo kauden toisen voittonsa naisten liigakärki LP Viestistä, nyt kotonaan erin 3-2. Näin LP Kangasala (12-5, 34p, 3.) vahvisteli paikkaansa kolmospaikalla. LP Viesti (15-2, 45p, 1.) on nyt kolmen pisteen erolla ykköspaikalla ennen Hämeenlinnan Lentopallokerhoa.

Kotijoukkue avasi ottelun erinomaisesti, ja vei avauserän melko virheettömän esityksen jälkeen selkeästi 25-17.

Toinen erä oteltiin tasaisesti aina erän loppupuolelle saakka, kunnes Viestin rutiini tuli esiin tehokkaasti hyökänneen Kertu Laakin johdolla ja erä vieraille 21-25.

Kolmas erä oli ottelun erikoisin, se oli menossa selkeästi vierailijoille kunnes tilanteessa 11-17 Kangasala heräsi taisteluun kapteeni Kayla Hanelinen syöttövuorolla ja vei lopulta erän lukemin 25-23.

Neljäs erä oli taas Salolaisten hallintaa, vaikkakin Kangasala meinasi taas nousta taisteluun mukaan erän puolivälin jälkeen, mutta tällä kertaa Viesti ei taipunut vaan vei erän 20-25 ja näin ratkaisu haettiin viidennestä erästä.

Ratkaisuerä oli lähes kokonaan Kangasalan näytöstä, kunnes 14-9 tilanteessa Viesti kaivoi taistelukirveen esiin ja kavensi aina pisteen päähän, kunnes Kayla Haneline iski painasvasti ratkaisun ja kotijoukkueelle riemastuttava 15-13 erävoitto ja koko ottelu siis 3-2.

Kertu Laak, LP Viesti :

– Ei pelattu ihan parhaalla tasolla tänään, tosin Kangasala pelasi kyllä hyvin ja varsinkin syöttöpeli oli vaarallista läpi ottelun.

Mita Uiato, LP Kangasala :

– Lähdimme hakemaan pahoja syöttöjä koska tiedettiin Viestin hyökkäysvoima. Onnistuimme siinä ja pelissä oli muutenkin hyviä momentumeja molemmilla joukkueilla.

Tomi Lemminkäinen, LP Viesti :

– Kangasala oli parempi, vaikka olisimme voineet ottaa kaikki kolmekin pistettä mukaamme. Jotenkin tuntui että Kangasala halusi voittaa enemmän.

Arttu Keränen, Kangasala :

– Syöttöpelimme onnistui, saimme ässiäkin laajalla rintamalla. Parasta oli se että pysymme hyvänä päivänä haastamaan tässä sarjassa kenet tahansa.

Parhaat pelaajat : Mita Uiato, LP Kangasala ja Kertu Laak, LP Viesti

LP Kangasala - LP Viesti 3-2
25-17, 21-25, 25-23, 20-25, 15-13
LP Kangasala: Taylor 21/+9, Haneline 19/+10, Peit 14/+1
LP Viesti: Laak 26/+21, Prokopenko 16/-3, Rosenthal 11/+9

LähiTapiolan pisteet
3 Taylor LP Kangasala
2 Laak LP Viesti
1 Haneline LP Kangasala

PROlibero
Sievänen LP Kangasala

Ottelutilasto

  Takaisin