Seuraa meitä somessa:

LP Kangasala katkaisi putaalaiset

29.11.2014

Kahden tasaisen erän jälkeen LP Kangasala (4-4) otti ohjat täysin käsiinsä ja kukisti pykälän sarjataulukossa edellään olevan LiigaPlokin (5-4) 3-1 (20-25, 25-23, 25-15, 25-15). Ero joukkueiden kesken kaventui kahteen pisteeseen sijoilla viisi ja neljä.

Liigan keskikastin ryhmät kohtasivat ensimmäistä kertaa tällä kaudella. Pihtiputaan LiigaPloki lähti otteluun hyvällä otteella, mutta joukkue murtui täysin LP:n käsittelyssä kolmannessa erässä. LP:n vastaanotto oli Plokia parempi ja LP:n keskihyökkääjät olivat tehokkaampia kuin Plokin ja LP sai jopa 11 ässää ottelussa. LP:n hyökkäys sai itsestään tehoja irti vaikkain Plokin torjuntatilasto on kotijoukkuetta parempi.

Hanna Anttila, LiigaPloki:

- Hyvä alku meiltä vaikka hieman kiireessä saavuimme hallille. Pari erää pelattiin hyvin, mutta pitkällä tauolla peli katosi. Syöttö ei toiminut tänään. LP sai pelata omaa peliään, pisteiden eteen sai tehdä töitä. Seuraava peli on Orpoa vastaan, on tehtävä töitä ja treenattava kovaa sitä ennen.

Päävalmentaja Teemu Oksanen, LiigaPloki:

- Tulos harmittaa, kaksi erää pelattiin hyvin ja toisessa erässä eteen annettu alku oli liikaa saada kiinni. Teimme liikaa virheitä ja syötöstämme hävisi luotto täysin, syöttö vastaanottokisa hävittiin vastustajalle selkeästi. Liberovaihdolla hain muutosta peliin, mutta henkinen vireystilamme ei kääntynyt kuten olin toivonut, peli oli enemmän korvien välistä kiinni kuin taidoistamme. Torjuntatilastot voitettiin, mutta se olikin ainut osa-alue jossa tuli voitto tänään.

Liisa Hurskainen, LP Kangasala:

- Ensimmäisen erän häviäminen pitää saada pois vaikka ei siinä ole mitään paniikkia. Silti on opittava kääntämään ensimmäinen erä itselle. Hyökkäys oli aggressiivisempi pelin loppua kohden ja syöttö vikassa erässä todella hyvä. Toivotaan, että huomenna Salosta saadaan pisteitä, mennään katsomaan jos onnistuisi. Pallo on pyöreä!

Päävalmentaja Tuomas Alatalo, LP Kangasala:

- Kaksi erää saatiin pelattua viihdyttävää tasaista peliä. Viimeiset erät saatiin itselle, syöttö-vastaanoton kautta päästiin niskan päälle. Tärkeä voitto meille, kun hankalan kauden alun jälkeen vastassa on saman tason joukkue. Vastaanotto toimi hyvin, jolloin saadaan hyvin hyökkääjille passeja. Uusien joukkueiden eteen tullessa on vaikea saada heti pelistä kiinni, minkä takia ensimmäinen erä menee harjoitellessa. Liisa pelasi hienosti tänään, yleisesti hyvä esitys joukkueelta. Jos oma peli on ihan napissa, huomenna pystymme yllätykseen Saloa vastaan.

Parhaat pistenaiset
LP Kangasala: Liisa Hurskainen 16/+11, Eveliina Vilponen 11/+8, Daniela Öhman 13/+7
LiigaPloki: Mercy Moim 20/+11, Kimika Rozier 9/+3, Laura Iltanen 5/+4

LähiTapiolan pisteet
3p Liisa Hurskainen LP
2p Alison Landwehr LP
1p Mercy Moim LiigaPloki

Ottelun parhaat pelaajat
Liisa Hurskainen, LP Kangasala
Mercy Moim, LiigaPloki

Ottelutilasto

Kuvat:
LP Kangasala: Jyri Kivimäki

  Takaisin