Seuraa meitä somessa:

LP Kangasala luottaa tuttuun luotsiin - Arttu Keränen jatkaa päävalmentajana

31.03.2021

- Oli helppo ja luonteva ratkaisu jatkaa töitä tutussa ympäristössä hienojen ihmisten kanssa, kommentoi tuoretta sopimustaan päävalmentaja Arttu Keränen.

Tutuksi ympäristö on muuttunut kuluneen kolmen vuoden aikana. Huittisista siirtynyt Keränen on auttanut kehittyvää seuraa kukoistamaan ja nostamaan tasoaan vuosi vuodelta. Nykyään LP Kangasala lasketaan yhdeksi ennakkosuosikiksi Mestaruusliigassa.

- Kangasalla seurajohto on antanut vapaat kädet valmentaa juuri niin kun itse asiat näen parhaaksi. Tiesin jo seuraan tullessani, että onnistuessani Kangasalle on mahdollisuus rakentaa liigan kärjessä keikkuva organisaatio.

Kuluneen kahden kauden ajan päävalmentaja on luotsinut LP Kangasalan historialliseen runkosarjan voittoon, sekä Finnish Teknikum Cupin voittoon. Itse pääpalkinto, Suomen Mestaruus, edelleen odottaa.

Päättyneellä kaudella Kangasalla nähtiin joukkue, jota ollaan toreilla arvioitu parhaaksi LP Kangasalan joukkueeksi seuran historiassa.

- Arttu on osoittanut olevansa viimeisen päälle ammattivalmentaja. Hän perehtyy tarkasti asioihin ja saa pelaajat luottamaan tekemiseensä, Kangasalan manageri Jorma Malm kehui Kangasalan Sanomille.

Keräsen tapoihin kuuluu toimia suoraan ihmiseltä ihmiselle. Luottamus ja kunnioitus on avainasemassa päävalmentajan työkalupakissa.

- Se mistä haluaisin itseni muistettavan valmentajana on se apu pelaajille ja heidän kehitykselle. Ihminen ihmiselle kun tekee työnsä niin lopputuloksessa on oltava paljon positiivista.

  Takaisin