Seuraa meitä somessa:

LP Kangasala murskaava Jalosen johdolla - viides välierä ratkaisee finalistin keskiviikkona

04.04.2022

Pölkky Kuusamon vastustaja naisten Mestaruusliigan finaaleissa ratkeaa vasta keskiviikkona, kun LP Kangasala oli murskaavan ylivoimainen maanantaina kotikentällään neljännessä välierässä 3-0 (25-12, 25-17, 25-16)

Tomi Lemminkäisen marssittaessa jo tutun seitsikon aloitukseen Arttu Keränen vaihtoi aloittavaksi passariksi Emmi Jalosen sekä toiseksi keskipelaajaksi nilkkavammasta toipuneen Braedyn Tuttonin. Kaksikko osoittautuikin illan aikana enemmän kuin onnistuneeksi valinnaksi.

Uusi seitsikko toimikin mainiosti heti alusta ja kotijoukkue murskasi avauserässä salolaiset 25-12 päästyään kymmenen pisteen kohdalle hurjaan draiviin syöttöpelinsä johdolla. LP Viesti pystyi tekemään erään vain yhdeksän omaa pistettä.

Toisen erään LP Viesti vaihtoi Elena Bechevan toiseksi yleispelaajaksi Linnea Kuuselan tilalle. LP Kangasalan hakkuri Gabriela da Silva tahditti kotijuhlaa parilla ässällä heti erän alkuun (5-3) ja taas jo kymmenen pisteen tuntumassa kotijoukkue karkasi selviin johtolukemiin. Kangasalan hyökkäys erässä oli 50% ja vain yksi hyökkäysvirhe. Emmi Riikilä takoi erään 9/+9 otettuaan mm. kolme torjuntaa.

Kolmas erä ei tarjonnut mitään edellisistä poikkeavaa, vaan kotijoukkue rymisteli jälleen selkeään erävoittoon.

Netta Laaksonen, Viesti :

- Oikeastaan kaikki meni tänään pieleen ja Kangasala oli joka osa-alueella parempi. Huomenna katsotaan varmasti videolta tätä ottelua ja parannamme varmasti ratkaisevaan otteluun.



Emmi Jalonen, Kangasala :

- Sain lauantain ottelun jälkeen tietää että aloitan tänään kuusikossa. Alusta asti oli kiva fiilis pelata. Keskiviikkona aletaan taas nollista.

Tomi Lemminkäinen, Viesti :

- Oltiin huonoja tänään mutta toisaalta Kangasala pelasi erinomaisen ottelun. Toisaalta sama hävitä 3-0 tai 3-2, jos jotain positiivista niin näin selkeässä ottelussa sai antaa kokeneille pelureille vähän huiliaikaa. Keskiviikkona ollaan varmasti parempia, kuinka paljon niin se ratkaisee tämän sarjan.

Arttu Keränen, Kangasala :

- Pakko olla tyytyväinen. ison tuloksen peli ja me olimme valmiita. Molemmat Emmit ansaitsevat tänään erityismaininnan, samoin kentälle palannut Braedyn Tutton joka puhkui intoa ja aamutreeneissä. Tämä sarja ansaitsee viidennen ottelun ja uskon että olemme silloin terävinä kuten tänään.


LP Kangasala - LP Viesti 3-0

25-12, 25-17, 25-16
Koti:Riikilä 19/+16, Da Silva 13/+10, Heikkiniem 11/+10
Vieras:Andrikopou 7/-3, Kosonen 7/+2, Nyman 6/+5

Joukkueiden MVP:t
LP Kangasala Emmi Jalonen
LP Viesti Netta Laaksonen

Ottelutilasto

Otteluvoitot 2-.2, finaaleihin kolmella voitolla
Ratkaiseva viides välierä Salossa 6.4. 18:30

  Takaisin