Seuraa meitä somessa:

LP Kangasala oli tyly vieras Hämeenlinnassa

21.10.2021

LP Kangasala onnistui erinomaisesti torstain Mestaruusliiga-kierroksella ja otti Loimua-areenassa Hämeenlinnan Lentopallokerhosta ansaitun 0­–3 (13–25, 16–25, 19–25) -voiton. Vieraiden torjunta-puolustus oli erinomaista luokkaa ja sillä se pehmensi kotijoukkueen melko perusteellisesti.

Ensimmäisessä erässä silmiin pisti vierasjoukkueen erinomainen torjunta-puolustuspelaaminen. Mitä tahansa Lentiskerho hyökkäyksellään tarjosi, Kangasala puolusti Emmi Riikilän johdolla peliin. Toisessa erässä vierasjoukkue sai vielä syöttöönsä lisää tehoa varsinkin erän alussa, joten myös toinen erä oli nopeaan tahtiin valmiina LP Kangasalle.

Kolmannessa erässä Loimua-areenalle saapunut yleisö näki heijastuksen siitä, mitä se oli myös kotijoukkueen osalta tullut katsomaan. LP Kangasala kuitenkin repäisi jälleen, tällä kertaa tosin vasta myöhemmässä vaiheessa erää, riittävän suuren eron, jonka jälkeen se pääsi juhlimaan otteluvoittoa kauden parhaalla esityksellään.


Matteo Pentassuglia, Hämeenlinnan Lentopallokerho:

– Tulos on juuri sellainen kuin ansaitsimme. Kangasala puolusti kaiken, ja tappoi hyökkäyksellään meidän puolustuksemme. Eniten minua sapettaa hyökkäyksessämme se, että olimme puhuneet joistain asioista, joita pelissämme ei kuitenkaan lopulta näkynyt.

Jenna Ylivainio, Hämeenlinnan Lentopallokerho:

– Parissa ensimmäisessä erässä joukkueessa ei ollut ehkä kunnon taistelutahtoa. Emme oikein saaneet puolustettua palloja. Kolmannessa erässä saimme paremman fiiliksen, mutta teimme liikaa virheitä ja sekin erä jäi vastustajalle.

Arttu Keränen, LP Kangasala:

– Sanoin tytöille, että tällä viikolla on tapahtunut joitain oikeita asioita pelaamisessamme. Se on ollut melkoista vuoristorataa pelin sisälläkin, parhaimmillaan erittäin hyvää ja huonoimmillamme olemme käyneet aika syvälläkin. Saimme ehjän esityksen eilen Helsinkiä vastaan, ja tänään pystyimme vielä napsun parantamaan. Varsinkin kahden ensimmäisen erän puolustuspelaaminen oli erinomaista. Pelasimme erittäin kovan lentopallopelin.

Emmi Riikilä, LP Kangasala:

– Tiesimme, että kun vastassa on hyvä joukkue, on meidän pakko onnistua torjunta-puolustuspelissä. Tänään oli lataus siihen, että pitää puolustaa ja sitten se myös onnistui.


Hämeenlinnan Lentopallokerho­–LP Kangasala
0–3 (13–25, 16–25, 19–25)
Lentopallokerho: Madsen Y. 14/+8, Oluic 6/-2, Yli-Sissala 4/+2
LP Kangasala: Da Silva 15/+11, Riikilä 11/+6, Laakkonen 10/+9
Ässät 5–6, syöttövirheet 11–6, torjunnat 3–7, hyökkäys% 33–44, vastaanotto% 49–47

Joukkueiden MVP:t

Yasmine Madsen Hämeenlinnan Lentopallokerho
Gabirela Da Silva LP Kangasala

Otteluisäntä Rakennustoimisto Taitoneliö Oy

PROlibero
Tiiamari Sievänen LP Kangasala

Ottelutilasto

  Takaisin