Seuraa meitä somessa:

LP Kangasala vei myös toisen kohtaamisen Puijoa vastaan suoraan 0-3

19.03.2022

Puijo Wolley ei pystynyt uhmaamaan LP Kangasalaa erävoiton verran kotikentällään lauantaina pelatussa toisessa naisten puolivälierässä.

Ottelun aloitukseen Puijolta passari Courtney Baker, hakkuri Sanni Määttä, keskitorjujat Eveliina Smolander sekä Pilvi Kettunen, laidoissa Emilia Kääntä sekä Hilkka Hujanen ja liberona Henna Minkkinen.

Vierailta LP Kangasalta aloituksessa passarina Katja Kylmäaho, hakkurina Gabriella Da Silva, keskellä Braedyn Tutton ja Roosa Laakkonen, liberona TiiaMari Sievänen ja laidassa Emmi Riikilä ja Roosa Heikkiniemi.

Puijo aloitti pelin todella pirteästi ja johti jo useammalla pisteellä Emilia Käännän hyvällä syöttövuorolla. LP Kangasala oli pakotettu aikaiseen aikalisään. Roosa Heikkiniemi pisti kotijoukkueen vaikeuksiin todella pitkällä syöttövuorollaan, kun Puijon naiset eivät saaneet millään palloa kuolemaan. Vieraat tulivat rinnalle ja ohi, eivätkä aikalisätkään tuoneet helpotusta Puijon haasteisiin. LP Kangasala sai hurmoksen päälle ja meni menojaan erävoittoon 19-25 lukemin.

Toisessa erässä samat aloitus kuusikot. LP Kangasala jatkoi painostamalla ja pääsi jo erän alussa turvalliseen johtoon. Puijo pisti kirivaiheen päälle erän lopussa passari Courtney Bakerin syöttövuorolla, kun libero Sievänen joutui vaikeuksiin kovien syöttöjen kanssa. Keräsen aikalisätkään eivät auttaneet, kun Puijo painoi päälle. Puijon naiset pääsivät jo iholle, kunnes kokenut LP Kangasalan joukkue vei erän lopun nimiinsä 22-25.

Pitkän erätauon jälkeen Puijo tuli agressiivisesti kentälle ja sai Kangasalan vastaanoton vaikeuksiin. Kuten ensimmäisessäkin erässä, vieraat saivat eron kurottua kiinni Taija Tikan hyvällä syöttövuorolla, jonka jälkeen erää edettiin tasaisemmin. LP Kangasalan kokemus näkyi jälleen erän lopussa, kun se vei erän viimeiset pisteet nimiinsä hyvillä suorituksillaan. Erä vieraille 21-25 ja koko ottelu suoraan 0-3.

Ottelussa syöttö-vastaanotto oli tasaista ja Puijon naiset saivat paremmin horjutettua LP Kangasalan vastaanottoa. Tämä näkyi etenkin vastustajan suorina hyökkäysvirheinä, joita tuli runsaasti kolmeen erään. Ottelussa pelattiin paljon pitkiä palloralleja ja nähtiin uhrautuvaa puolustuspeliä. Selvin ero tuli hyökkäystehoissa, joissa LP Kangasala oli kauttaaltaan parempi. Vieraiden torjunta-puolustus oli ensimmäisestä pelistä vielä petrannut ja tylsytti täysin Puijon hyökkäykset. Kotijoukkueen otteluilme ja taistelu oli kovaa, mutta ei vaan riittänyt erävoittoihin asti. Ottelun parhaana palkittiin kotijoukkueelta ja vierailta. Seuraava kohtaaminen on tiistaina Kangasalla, jossa ottelusarja on katkolla LP Kangasalle. Puijo varmasti lähtee taistelemaan, eikä tule luovuttamaan nahkaansa helpolla.

Gabriela Da Silva, LP Kangasala
- Tiesimme, että pelistä tulee kova, koska Puijo pelasi kotikentällään. Matkustimme pitkään mutta olimme valmiita. Teimme kovasti töitä ja annoimme enemmän kuin 100 %.

Hilkka Hujanen, Puijo Wolley
- Läksimme hakemaan voittoa, mutta siihen meidän olisi pitänyt olla kovempia hyökkäyksessä.

Arttu Keränen, LP Kangasala
- Karkeasti sanottuna riittää, että olemme nyt saaneet kaksi voittoa. Tänään selvisimme hyvin Puijon ensimmäisen ja kolmannen erän karkumatkoissa erien alussa. P6 eli Heikkiniemen Roosan syöttövuoro oli tänään meidän selkeästi paras rotaatio. Ehkä vähän kypsempi esitys kuin eilen, koska oli selkeämmin tiedossa miten toinen pelaa. Voitto ratkaisee, eikä muulla ole merkitystä.

Jukka Lehtonen, Puijo Wolley
- Tällä hetkellä positiivisen asia on se, että pelaamme paras viidestä sarjaa. Pärjääminen jää nyt selkeästi kiinni hyökkäyksestä. Jokaisessa erässä on jaksoja, jolloin sekin toimii ihan OK, mutta sitten puolet erästä on sellaista, ettemme pääse heidän torjunta-puolustuksestaan läpi.

Puijo Wolley - LP Kangasala 0-3
19-25, 22-25, 20-25
Koti:Hujanen 11/+6, Kääntä 5/-1, Kettunen 5/+3
Vieras:Da Silva 16/+7, Riikilä 14/+7, Heikkiniem 14/+4

Joukkueiden MVP:t
Hilkka Hujanen, Puijo Wolley
Gabriela Da Silva, LP Kangasala

Otteluisäntä: Jalon Rakentajat

Ottelutilasto

Voitot 2-0 LP Kangasallle

Otteluohjelma

Kangasala 22.3. klo 18:30
—————
Kuopio 24.3. klo 18:30
Kangasala 26.3. klo 17:00

Kuvat: Juha Leskinen ja Vesa Hallikainen

  Takaisin