Seuraa meitä somessa:

LP Kangasalan ensi kauden hakkuri Kroatiasta

07.07.2021

LP Kangasala on solminut ensi kautta koskevan sopimuksen kroatialaisen 24-vuotiaan hakkurin Isabel Kovacicin kanssa. Kroatiasta kaudelle 2015-16 Ohioon Bowling Green State Universityyn siirtynyt 188cm pitkä hakkuri on yliopistouransa jälkeen pelannut Euroopassa kolmen kauden ajan.

Tie Kangasalle on kulkenut slovenialaisen Gen-I Volleyn kautta Vilsbiburgin reservijoukkueeseen ja viimeisin pysäkki oli viime kauden pariisilaisessa Us Villejuifin riveissä Ranskan Pro-B-liigassa.

– Sain Isabelista hyvät suositukset Sloveniasta mikä vahvisti päätöstä meidän puolesta. Hän tuo meille ulottuvan vaihtoehdon hyökkäykseen sekä torjuntaan. Kyseessä on erittäin motivoitunut pelaaja joka on ottamassa omalla urallaan seuraavan stepin eteenpäin. Mahdollisuudet hänellä on edetä urallaan pitkälle, kommentoi päävalmentaja Arttu Keränen.

– Odotan kilpailullisesti hyvää kautta mikä haastaa minut parhaimpaani. Toivon että pystyn tuomaan joukkueen kanssa seuralle menestystä ja kehittyä paremmaksi pelaajaksi, kommentoi puolestaan Isabel Kovacic tuoretta sopimustaan ja odotuksia ensi kaudesta.

  Takaisin