Seuraa meitä somessa:

LP Kangasalle kolme jatkosopimusta

01.04.2014


Tiiamari Sievänen

LP Kangasala on solminut yksivuotiset jatkosopimukset libero Tiiamari Sieväsen, keskipelaaja Roosa Laakkosen sekä passari Oona-Yli-Pekkalan kanssa.

Naisten maajoukkuerinkiin kuuluva 19-vuotias libero Tiiamari Sievänen otti toisella täydellä liigakaudellaan kehitysaskelia ollen muun muassa runkosarjan vastaanottotilaston kolmas. Sievänen antaakin kiitosta niin seuralle kuin valmennuksellekin.

- Olen ollut tyytyväinen sekä laji- että fysiikkavalmennukseen ja koin meneväni eteenpäin kuluneella kaudella. Minulla on kova into kehittyä ja Kangasalla siihen on hyvät mahdollisuudet, joten miksi en jatkaisi samassa seurassa. Joukkueessamme oli hyvä fiilis läpi kauden ja myös seuran taholta sai hyvän rauhan harjoitteluun ja kehittymiseen. Paineita luotiin sopivasti, mutta oltiin myös tukena. Jos joukkueen runko pysyy kasassa edes jossain määrin, on meillä mielestäni mahdollisuus menestyä ensi kaudella nuorien pelaajien kehittymisen myötä. Neljäs sija jätti valtavasti nälkää uudelle harjoitus- ja pelikaudelle.

19-vuotias keskipelaaja Roosa Laakkonen kuului myös Kangasalan nuorisokaartiin, joka otti kehityksessään isoja harppauksia. Muun muassa hyökkäykset Laakkonen tappoi liigassa viidenneksi parhaiten 54% tehoilla. Laakkonen kokee itsekin menneensä eteenpäin ja odottaa jo ensi kauden haasteita.

- Jatkan Kangasalla, koska tykkäsin joukkueesta ja kehityin paljon. Olen tyytyväinen seuran toimintaan ja odotan innolla ensi kauden koitoksia, sillä treeneissä meillä oli aina hyvä meininki.

Ensimmäisen liigakautensa pelaanut 18-vuotias passari Oona Yli-Pekkala herätti otteillaan myös maajoukkuevalmennuksen mielenkiinnon ja hänet valittiin ns. isoon maajoukkueryhmään. LP Kangasalan valmentaja Tuomas Alatalon mielestä Yli-Pekkalan tulevaisuus ei jää ainakaan harjoitteluasenteesta kiinni.

- Oona on lupaava passari jolla riittää vielä kehityskohteita, mutta hän on erittäin hyvällä tiellä. Hän osoitti viime kaudella henkistä vahvuutta ja joutui usein tulemaan vaihdosta kentälle vaikeisiin paikkoihin, ne eivät ole helppoja tilanteita nuorelle pelaajalle. Harjoitteluasenteesta kehitys ei jää kiinni, Oona tekee nöyrästi töitä joka harjoituksessa eikä valita turhista, Alatalo toteaa.

LP Kangasala 2014-2015
Passari Oona Yli-Pekkala (18v, 173cm)
Keskipelaaja Roosa Laakkonen (19v, 191cm)
Libero Tiiamari Sievänen (19v, 164cm)

  Takaisin