LP-Vampulalle historiallinen voitto

11.10.2014

LP-Vampula otti lauantaina historiansa ensimmäisen liigavoiton, kun se kukisti Pihtiputaalla LiigaPlokin erin 2-3 (21-25,25-18,25-18,26-28,13-15).

Vampula teki 10 hyökkäysvirhettä enemmän (19-29), mutta hoiti silti voiton kotiin. Ässiä pelissä nähtiin peräti 31, joista Anni Sorvoja syötti kotijoukkueelle seitsemän ja Elli-Noora Hiltunen vieraille kuusi.

Hiltusen saalis 25/+4 oli vieraiden suurin, Sorvojan 17/+15 kotijoukkueen.

LiigaPloki, Teemu Oksanen:

-Kolme pistettä oli tarjolla meille, kuitenkin muutamat omat virheratkaisut neljännen erän ottelupallossa käänsivät pelin Vampulalle. Harmittaa tietysti erän luisuminen naapurille. Kuumeisen liberon paikalla pelannut Heta Rissanen paransi otteita ottelun aikana.

LP Vampula, Janne Harju:

- Tänään peli oli vuoristomaista, molemmilla joukkueilla oli omat hyvät ja huonot hetkensä. Meillä oli hyvä puolustuspäivä, Hillaelina Hämäläisen johdolla puolustimme 88 kertaa pallon peliin.