Seuraa meitä somessa:

LP-Vampulalle kauden toinen 3-1-voitto Jymystä

28.10.2019

LP-Vampula otti kotikentällään maanantain kauden neljännen liigavoittonsa ja toisen Nurmon Jymystä erin 3-1.

LP-Vampula Huittinen aloitti vahvasti ja nurmolaiset vastaavasti eivät saaneet peliä uomiinsa. Voitto Huittisiin Vampulan Vesihuolto Oy:n isännöimässä ottelussa lopulta selvästi erin 3-1 (25-20, 25-13, 24-26, 25-9).

LP-Vampula pystyi viemään ottelua koko ajan ja joukkue olikin kolmannen erän loppua lukuun ottamatta lähes koko ajan johtoasemassa. Peli oli jo mennä puhtaasti 3-0, mutta kotijoukkue antoi vierailijoille siimaa alkamalla lepsuilemaan ja tekemään virheitä lähes kautta linjan. Nurmo sai siitä henkeä päälle ja kirivät erän loppumetreillä kiinni ja jatkopisteillä 24-26 ohi ja erä voittoon.

Kotijoukkueella oli kolmannessa erässä kolme ottelupalloa viedä erä kolmessa erässä, mutta Jymy taisteli erän lopun 5-0 -nimiinsä pitkittäen ottelun neljänteen. Neljännen erän ratkaisi huimalla syöttövuorollaan Aleksandra Cveticanin, joka syötti lukemista 2-2 numeroiksi 19-2!

Iina Andrikopoulou (17/+7) oli vahva verkolla ja keskeltä Nina Jakic kaivoi alun pienen hankaluuden jälkeen lopulta hyvät teholukemat (12+7). hyökkäyspelinsä kulkemaan. Emilia Joensalo sai ansaitusti PRO Liberopisteeet, vaikka jakoikin osan kuormasta, etenkin vastaanottoroolissa toisen liberon, Iina Niemelän kanssa. Jymystä pisteiden valossa parhaiten onnistui Jody Larson (18/+8) kun Perry Ramsey jäi pahasti miinuksille (8/-9).Kaisa Nyman, Jymy

- Vastaanotossa oli aika isoja vaikeuksia. Kolmannen erän lopun hienon taistelun jälkeen jo ajattelin, että nyt meidän peli aukeaisi, mutta Vampula tuli vahvalla syötöllä siihen emmekä päässeet peliin mitenkään kiinni. Lentopallo on hieno laji ja rakkaudesta lajiin tätä teen. Tykkään pelata ja harjoitella liigatasolla viime kauden ykkössarjakauden jälkeen. Tänään kuitenkin peliimme ja omaan esitykseeni hiukan pettynyt.

Iina Andrikopoulou, LP-Vampula

- Tosi hyvällä asenteella tultiin peliin ja uhkuimme voitontahtoa. Kolmannen erän lopulla ote hiukan irtosi, mutta neljännessä olimme jälleen hyvällä tasolla. Joukkuepelimme paranee koko ajan ja vaikka otteluruuhkaa on seuraaville puolelletoista viikolle paljon, niin ei haittaa. Ihana pelata näitä pelejä. Itsellä on kehittämistä eniten siinä, ettei hyvän ja huonon pelin ero olisi näin suuri, mitä se on alkukaudesta ollut.

Kari Tuomela, Jymy

- Tänään ei meistä irronnut oikein mitään irti ja hiukan hämmästyttää, ettei edes kolmannen erän hieno taisteluvoitto saanut parempaa aikaiseksi. Meillä otetaan kakkossarjasta pelaajia liigaan mukaan ja se on liian suuri harppaus heille. Jos aloituskuusikko ei kaikilta osin toimi, niin meillä on vaikeuksia saada pelaajia penkiltä korvattua. Ykköspassarillamme on pieni vaiva jalkapohjassa ja sen kanssa ei oteta riskiä, vaikka ehkä hän olisi jo ollut pelikuntoinen. Toivottavasti näistä nuorista saadaan uusia liigapelaajia kasvatettua, vaikka ykkössarjassa meillä ei kehitysjoukkuetta olekaan.

Darko Dobreskov

- Aloitimme hyvin ja kolmannessa annoimme otteemme herpaantua ja Nurmo otti siitä mahdollisuudesta kiinni. Neljänteen keräsimme itsemme ja se tuotti toivotun tuloksen. Meillä on edessä tosi rankka neljän ottelun jakso, mutta uskoisin, että olemme siihen valmiita. Meillä on Suomen Cupin ottelu Hämeenlinnaa vastaan keskiviikkona ja toivon paljon huittislaisia katsomoon tukemaan meitä.


Parhaat pelaajat:
Jody Larson, Jymy
Aleksandra Cveticanin LP-VampulaKyllä maistuu makea 3-1 voitto Jymy Volley:sta!🤩🤩 Ja kolme pistettä!💙💛 @mestaruusliiga_suomi #lpvampula #huittinen #winners #volleyball #itsallaboutattitude pic.twitter.com/QwJUslkOSu

LähiTapiolan pisteet
3 Cvetitcanin LP-Vampula
2 Andrikopoulou LP-Vampula
1 Larsson Jymy

PROlibero
Joensalo LP-Vampula


Ottelutilasto

  Takaisin