Seuraa meitä somessa:

LP-Vampulalle venäläisvahvistus ja uusi logo

12.05.2014


Ekaterina Ripnaya

LP-Vampula on solminut ulkomaalaispelaajasopimuksen venäläisen Ekaterina Ripnayan kanssa sekä julkaissut uuden seuralogon.

Ekaterina Ripnaya on 24-vuotias, 185 cm pitkä yleispelaaja. Hän on kotoisin Ukrainan rajalla sijaitsevalta Belgorodin alueelta. Hänellä on tuttuja pelaajia Suomessa, sillä Ekaterina on aiemmin ollut samassa joukkueessa mm. Viktoria Polichukin kanssa, joka kuluneen kauden mestaruusjuhlien jälkeen teki jatkosopimuksen LP Viestin kanssa.

Ekaterina oli huhtikuussa kolmen päivän mittaisella testikäynnillä Huittisissa ja hänet nähdään joukkueen mukana seuraavan kerran heinäkuussa, eli 15.7.2014. Ekaterina on aiemmin edustanut pääsarjatasojen joukkueita Romaniassa, Valko-Venäjällä sekä Venäjällä.

Edelliskauden hän pelasi valkovenäläisessä Minchanka Minskin joukkueessa ja sitä edellisen Venäjän Superliigassa Samorodokissa.

Uusi logo

LP-Vampulalle on julkistettu myös uusi logo. Logo on rakennettu yhteistyössä mainostoimisto Huiman kanssa. Logoa suunniteltaessa oli kriteereinä, että sen on oltava pitkäikäinen (ajaton), selkeä ja korostaa naislentopallosuuntautuneisuutta.

Emoseuran, Vampulan Urheilijoiden perinteiset värit ovat sininen ja keltainen. VampU:n lentopallon edustusjoukkueet ovat viime kausina esiintyneet sini- valkoisissa peliasuissa, mutta ainakin logoon haluttiin saada myös keltainen väri mukaan. Sininen ja keltainen ovat olleet pitkään käytössä olleiden lentopallojen väritys. Väriteorian kannalta katsottuna väriyhdistelmä on myös tehokas ja visuaalisesti aktivoiva yhdistelmä. Lisäksi logosta huokuu uuden seuran dynaamisuus ja suuntautuneisuus eteenpäin sekä myös ylöspäin.

  Takaisin