Seuraa meitä somessa:

LP-Vampulan liigajoukkueeseen vahvistusta Yhdysvalloista

29.09.2020

LP-Vampula Huittisen vahvuuteen saapuu 28- vuotias hakkuri/yleispelaaja Taylor Milton. Useassa maassa pelannut 184 cm pitkä pelaajatar on tällä hetkellä Saksassa ja muuttaa sieltä Suomeen sekä Huittisiin niin pian kuin mahdollista ja on heti karanteeniajan jälkeen mukana joukkueen kokoonpanossa.

Pelaamisen lisäksi valokuvausta harrastavan Taylorin viime kauden joukkue oli Kyproslainen Anorthosis Famagusta. Sitä ennen hän on Santa Clara Universityn (USA) yliopistojoukkueesta valmistuttuaan ehtinyt pelata Saksassa (Aurubis Hamburg), Sveitsissä (Volley Luzern), Filippiineillä (United Volleyball Club) sekä Kreikassa (Thetis).

Edustamissaan maissa ketteränä ja kovakätisenä vasurina tunnettu jenkkipelaaja on mittauttanut hyökkäysulottuvuudekseen 305 cm, joka antaa hyvät lähtökohdat hyökkäyspeliin. Torjuntakorkeuskin lähentelee kolmea metriä, joka Suomen liigassa kestää hyvin vertailun.

Covid 19 viruksen aiheuttama epätietoisuus on pitänyt seuran vetäjät varovaisina, joten ulkomaalaispelaajien kanssa sopimuksia viime kaudelta jatkuvan Aleksandran sopimuksen lisäksi ei ole vielä tehty. Muiden liigajoukkueiden satsaukset ovat kuitenkin nostaneet liigan tasoa siinä määrin, että ilman vahvistuksia ei mitä todennäköisimmin ole kärkikastiin asiaa. Seura odottaa Taylorilta vahvaa lisäystä etenkin hyökkäyspeliinsä, joka harjoitusotteluiden perusteella vaikuttaa kipeimmin lisäystä tarvitsevan.

Nyt julkaistavan pelaajan lisäksi seuralla on suunnitelmissa vielä yhden pelaajan hankkiminen.

- Juuri ennen kauden jännittävimpiä hetkiä viruksen katkaisema edelliskausi jätti nälkää, niin seuralle, pelaajille kuin faneille ja yhteistyökumppaneillekin. Tuota nälkää tyydyttämään pyrimme kattamaan niin hyvän pöydän kuin nykytilanne suinkin mahdollistaa. Tuleva kausi vaikuttaisi rakentuvan mahdollisesti jopa edelliskautta mielenkiintoisemmaksi.

Vaikka koronan viime kauden jännittävässä tilanteessa katkaisemasta hetkestä on jo lähes puoli vuotta, vaikuttaa se vieläkin vahvasti mm. ottelutapahtumien järjestämiseen.

- Pyrimme rakentamaan ottelutapahtumamme siten, että minimoimme riskit luopumatta tunnelmallisuudesta. Tiedotamme poikkeusjärjestelyistä somekanavilla, verkkosivuilla ja ilmoitamme niistä myös lehdistölle.

  Takaisin