Seuraa meitä somessa:

LP Viesti jälleen parempi Hämeenlinnassa

09.01.2015

LP Viesti (1. 14-0) jatkaa naisten Mestaruusliigassa tappioitta, kun se löi MTV Sportin TV-ottelussa torstaina Hämeenlinnassa sarjakakkosen HPK:n (2. 11-3) erin 1-3 (14-25, 13-25, 25-14 ja 16-25).

Kärkikaksikon ero on nyt kymmenen pistettä.

LP Viesti dominoi ottelun kahta ensimmäistä erää, mutta kolmannessa HPK pelasi erittäin vahvasti vieden sen tylyin numeroin nimiinsä Michaela Madsenin alkuun tulleen 10-0-syöttövuoron myötä. Neljäs oli taas vieraiden

LP Viestin libero Roosa Koskelo oli jälleen hienolla pelipäällä, samoin passari Victoriia Tuchashvili ja 25/+19 tehot tehnyt Anu Ennok. Salolaisten pikapaluuta cupin voittopaikkaan Elenia Areenalle synkisti Noora Kososen polven loukkaantuminen päätösrässä. Kososen polvesta saadaan lisätietoja perjantain tutkimusten jälkeen.

HPK:n parhaita oli komean syöttöputken tehneen Madsenin (9/+5) lisäksi Lexi Erwin (15/+12) ja Karoliina Friberg (11/+11).

– Kolme neljästä erästä pelattiin hyvin. Kolmas erä meni siinä, ettemme saaneet Madsenin syöttöä ylös. Lentopallo on tällaista. Joku sanoo, että tällaista nähdään vain naisten peleissä, mutta kyllä näitä miestenkin peleissä näkyy, LP Viestin päävalmentaja Kari Raatikainen kertoi MTV Sportin haastattelussa.

LähiTapiola pisteet
3 Anu Ennok, LP Viesti
2 Viktoria Tuchasvili, LP Viesti
1 Karoliina Friberg, HPK

Ottelutilasto

  Takaisin