Seuraa meitä somessa:

LP Viesti nousi voittoon ja finaaleihin

27.03.2019

LP Viesti eteni 11:nnen kerran perättäin naisten lentopallon Mestaruusliigan finaaleihin, voitettuaan Oriveden Ponnistuksen välierissä otteluvoitoin 3-1. Neljännen välierän salolaiset voittivat keskiviikkona 3-2 (27-25, 25-14, 19-25, 19-25, 10-15).

OrPo vei kaksi ensimmäistä erää, toisen reilusti todella hyvällä pelillä. Kolmannen alkuun tuli musta hetki ja LP Viesti sai sen verran etumatkaa, että sitä ei kurottu enää kiinni. Neljännen ja viidennen LP Viesti vei todella hyvällä pelillä.

OrPon keskipelaajat Saara Lepistö ja Netta Rekola johtivat kotijoukkueen erinomaiseen suoritukseen kahdessa ensimmäisesä erässä. Toisessa erässä koko joukkue loisti.

LP Viestin passari Viktoriia Tuchashvili osoitti vahvaa kokemusta löytäen kahden vaikea erän jälkeen oikeat ratkaisijat. Kertu Laakin esitys oli vieraista ehjin (20/+13), muiden laitapelaajien parannettua peliään olennaisesti loppupuolikkaalle. LP Viesti otti kolmanteen erään Milja Piesasen puolustavaksi liberoksi Hillaelina Hämäläisen tueksi ja vaihto osoittautui onnistuneeksi.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Finaaliin! 🔥🔥 LP Viesti nousee kahden tappioerän takaa 2-3 voittoon ja etenee @mestaruusliiga_suomi finaaleihin! #lpviesti #yhteisöniskuvoimaa

Henkilön LP Viesti (@lpviesti) jakama julkaisu Maalis 27, 2019 kello 12.12 PDT


Lena Lymareva-Flink, LP Viesti:

- Sain keltaisen kortin, mutta muutin sen agression peliin. Oli kova peli, jouduimme tekemään lujasti töitä, kun OrPo taisteli ja taisteli.

Saara Lepistö, OrPo:

- Onnittelut Salolle. Kaksi ensimmäistä erää me pelattiin, mutta sitten tapahtui jotain. Tätä ei jäädä murehtimaan, pronssipelissä saa tulla vastaan kumpi vaan.

Tomi Lemminkäinen, LP Viesti:

- OrPo on pelannut hyvän kauden ja on edelleen ainoa joukkue, joka on voittanut jotain. En ole yllättynyt enkä pettynyt, että hävittiin yksi peli. Nyt ei päästy finaaliin vain tulemalla paikalle. Ensimmäisessä erässä OrPo oli kova ja pelasi sen jälkeen loistavan toisen erän. Pitkällä tauolla puhuttiin, että nyt on pelattava joukkueena. Molemmat yleispelaajat paransivat. Muutettiin liberopeliä poikkeuksellisesti. Kova suoritus nousta toisen erän jälkeen. Tosihieno välieräsarja, kotiyleisö kannusti omiaan.

Apostolos Oikonomou, OrPo:

- Onnittelut LP Viestille finaalipaikasta. Olen erittäin ylpeä joukkueestani. He ovat uskoneet ja toteuttaneet asioita.

Otteluisäntä K-supermarket Orivesi/K-market Pinkoja ja Asema palkitsi joukkueiden parhaina Kertu Laakin LP Viestistä ja Shannon Duganin OrPosta.

Yleisöä 487

OrPo-LP Viesti 2-3
27-25, 25-14, 19-25, 19-25, 10-15
OrPo: Dugan 20/+9, Dockery 16/+6, Lepistö 13/+8
Viesti: Laak 20/+13, Lymareva-Flink 16/+8, Prokopenko 12/+1

Ottelutilasto

  Takaisin