Seuraa meitä somessa:

LP Viestille niskalenkki LP Kangasalasta

16.03.2017

LP Viesti otti tiukan niskalenkin LP Kangasalasta ensimmäisessä puolivälieräottelussa. Salolaisilta onnistui kaikki, kun taas vierasjoukkueelle osui synkänpuoleinen ilta. Ottelu eteni helposti LP Viestille 3-0 (25-15, 25-8, 25-21).

Välierävaiheeseen selviää kolmella otteluvoitolla.

LP Kangasala otti ottelun ensimmäisen pisteen, mutta joukkueen ilonaiheet loppuivat lähestulkoon siihen. Erä eteni tilanteeseen 5-5, jonka jälkeen LP Viesti otti komennon. Vierasjoukkue antoi virheillään peräti 10 pistettä salolaisille. Erä 21 minuutissa LP Viestille 25-15.

Toinen erä oli vielä selvemmin Viestin. 1-kokoonpanolla (Klimovich, Vilponen, Heikkiniemi, Gokhshtein, Tuchasvili, Kosonen, Mäntylä) jyrännyt LP Viesti kiskoi 18 minuutissa helpon 25-8 –erävoiton. Salolaisten pisteistä yhdeksän tuli Kangasalan virheistä.

Kolmannessa erässä Kangasala heräsi mukaan otteluun. Se johti mm. 4-6 ja 18-21, mutta sortui ratkaisevissa palloissa jälleen virheisiin. LP Viesti otti ottelun seitsemän viimeistä pistettä, joista kolme vieraiden virheillä, ja vei erän 25-18. Kuin kruunuksi, LP Viestin kapteeni Pauliina Vilponen haki jäätävillä torjunnoillaan joukkueensa kaksi viimeistä pistettä.

Joukkueet kohtaavat seuraavan kerran lauantaina Kangasalalla. Kolmas ottelu pelataan sunnuntaina Salohallissa kello 18:00.

Yevgeniya Nyukhalova, LP Kangasala: Kova ottelu meille kaikille. Yritämme parantaa seuraavaan peliin. En osaa sanoa mitä tapahtuu seuraavassa pelissä. Emme todellakaan pelanneet hyvin, ja siksi hävisimme. Yksi erä (hyvä kolmas erä) ei ole koko peli.

Viktoriia Tuchashvili, LP Viesti: Kaikki tietävät, että Kangasala on kova joukkue. Odotamme tiukempaa jatkossa. Olimme hyvällä tasolla, ja meillä oli hyvä syöttö ja hyvä torjunta.

Oula Pihlajamäki, apuvalmentaja LP Kangasala:

- Joskus se vaan menee näin. Pelasiko LP Viesti oman tasonsa yläpuolella? Mieluummin näkisin niin, että itse pelasimme oman tasomme alapuolella, muuten tulee vaikeaa. Kolmannessa erässä oltiin 21 pisteeseen asti jopa vähän niskanpäällä, mutta loppu meni miten meni. Jos jotain positiivista haetaan, niin Jutta Riikonen kairasi itsensä kolmannessa erässä hyvään iskuun. Kahden ensimmäisen erän peli ei kuulu playoffiin, joten kai siellä jonkinlainen palaveri on nyt menossa (kun päävalmentaja Virginie de Carne ei tullut lehdistötilaisuuteen).

Tomi Lemminkäinen, päävalmentaja LP Viesti:

- Kaksi ensimmäistä erää oli meiltä parasta mitä olemme koskaan pelanneet ensimmäisessä pudotuspelissä. Pelasimme erittäin hyvin, ja Kangasala oman tasonsa alapuolella. Kolmannessa erässä meidän taso laski ja Kangasala alkoi pelata omalla tasollaan. Se oli sellaista peliä, jota varmaan viikonloppuna nähdään. Tyylikkäästi kuitenkin hoidettiin loppu 7-0, se oli hyvä homma. Tasainen esitys koko joukkueelta. Vähän oli epävarmuutta viikolla, kun Pauliina (Vilponen) oli kipeänä eikä osallistunut harjoituksiin. Vasta tänään päätettiin, että hän pelaa.

Otteluisäntä R-kioskin (Linjuri, Plaza ja Tori) valitsemat ottelun parhaat pelaajat: LP Viesti Viktoriia Tuchashvili, LP Kangasala Yevgeniya Nyukhalova.

LP Viesti - LP Kangasala 3-0
25-15, 25-8, 25-21
LP Viesti: Vilponen 12/+9,Heikkiniemi 10/+5,Kosonen 9/+4
LP Kangasala: Segovia 10/+-5,Nyukhalova 8/+-2,Öhman 6/+3
Katsojia: 482

Ottelutilasto

  Takaisin