Seuraa meitä somessa:

Molly Lohman vahvistaa Pölkyn keskipelaajaosastoa entisestään

16.12.2021

Erinomaisesti kauden aloittanut Pölkky Kuusamon naisten Mestaruusliigajoukkue on nyt valmis loppukauden koitokseen. Tänään julkistamisvuorossa on tulevan kauden kahdestoista sopimuspelaaja. Keskipelaajan tontille loppukaudeksi 2021 - 2022 on kiinnitetty yhdysvaltalainen keskipelaaja Molly Lohman.

Lohman (25v, 192 cm) on Minnesotan yliopiston kasvatti, joka pelannut yliopistouran jälkeen ammattilaisena Filippiineillä ja myös Eurooppa on tullut tutuksi Unkarin sarjassa. Viime kauden hän pelasi Yhdysvaltain uudessa ammattilaissarjassa.

Molly Lohman:

- Olen erittäin innoissaan liittyessäni Pölkky Kuusamon joukkueeseen. Joukkueella ja valmennuksella on ollut tähän mennessä loistava kausi enkä malta odottaa, että pääsen kilpailemaan ja osallistumaan joukkueen menestykseen.

Päävalmentaja Sotiris Gkotsis:

- Viimeisten viikkojen ajan etsimme keskipelaajaa ja onneksemme löysimme Mollyn. Hän on kokenut urheilija, jolla sen lisäksi, että hän on ollut hallitsevassa roolissa huippuyliopistossa, on kokemusta myös Euroopan kentiltä. Olen erittäin iloinen, että hän päätti tulla pelaamaan meille. Odotan innolla mitä uutta hän tuo peliimme.

- Nyt meillä on kolme keskipelaajaa ja meillä on eri vaihtoehtoja myös tällä pelipaikalla, saamme lisää monipuolisuutta pelistä ja vastustajasta riippuen. Voimme myös tarjota keskipelaajille lepoa tarvittaessa.

Manageri Mika Määttä:

- Olemme rakentaneet keväästä alkaen liikkuvaa, taistelevaa, periksiantamatonta ja yhtenäistä ryhmää. Tämä on myös näkynyt kentällä syyskauden aikana. Työtä tehdään kovasti ja jokaisesta pallosta taistellaan viimeiseen saakka. Pitkään elättelimme toiveitta saadaksemme Jonna Wasserfallerin takaisin Kuusamoon, mutta kuntoutumisen jatkuminen ja sen myötä tullut epävarmuus johtivat siihen, että katseet oli suunnattava toisaalle.

- Mollyn kiinnitys on erittäin tärkeä palanen tätä kokonaisuutta. Hän on keskipelaajan tontille liikkuva ja monipuolinen pelaaja, joka tulee tuomaan varmasti vahvan lisän koko joukkueeseen. On hienoa, että Molly valitsi meidät ja halusi tulla ammattilaiseksi juuri Suomeen ja tänne Kuusamoon. Hän on jo saapunut paikkakunnalle viime viikolla ja on pelivahvuudessa mukana mahdollisesti jo tulevissa peleissä.


  Takaisin