Seuraa meitä somessa:

Neea-Maria Joki Kangasalle yleispelaajaksi

23.06.2021

Neea-Maria siirtyy Kangasalle kahden Kuortaneella vietetyn kauden jälkeen. Hänen kasvattajaseuransa on Woman Volley Rovaniemeltä. 17-Vuotias yleipelaaja on pelannut uransa aikana keskitorjujana sekä hakkurina, yleispelaajan tontti on tullut kuvoihin vasta muutaman viime kauden aikana.

Lentopallon ohella vahvasti arjessa on myös kulkenut yleisurheilun puolelta korkeushyppy mikä edelleen on pienessä roolissa mukana. Lentopallo on kuitenkin nostanut osakkeitaan lajivalinnan osalta ja tavoitteet on suunnattu näin ollen pallopelin perässä.

- Neea on monella tapaa uransa alkuvaiheessa. Nuori pelaaja joka on oman pelipaikkansa löytänyt vasta viimeisten vuosien aikana. Paljon on töitä edessä mutta tulevaisuus näyttää ehdottomasti lupaavalta, erittäin potentiaalisesta pelaajasta on kyse, kommentoi Päävalmentaja Keränen.

- Hyvillä ja innokkailla fiiliksillä tulossa kehittymään uuteen joukkueeseen. Mahtava päästä treenaamaan ja pelaamaan kokeneeseen ja kovatasoiseen joukkueeseen, kommentoi puolestaan Neea tulevaa kautta.

  Takaisin