Seuraa meitä somessa:

Neljä jatkaa Akaa-Volleyssa

08.05.2024

Menneen talven aikana moneen kertaan kehuttu Petteri Tyynismaa jatkaa Akaa-Volleyssa yhden vuoden sopimuksella. Seura ja 202-senttinen kuusi A-maaottelua urallaan pelannut Kortesjärven Järvi-Veikkojen kasvatti ovat lisäksi sopineet yhden vuoden optiosta.

- On paljon mahdollista, että Petterille tarjotaan ensi kauden jälkeen paikkaa jossakin ulkomaalaisessa seurassa. Siitä syystä toinen vuosi on vain optio, perustelee Akaa-Volleyn manageri Risto Lahti.

Myös juuri asevelvollisuutta suorittamaan lähtenyt Antti Taponen jatkaa Akaa-Volleyn sinivalkoisissa. Kauden läpimurtopelaajaksi äänestetyn 205-senttisen keskipelaajan sopimus on sekin yksivuotinen ja pitää sisällään option jatkosta.

Kolmas jatkaja on yleispelaaja Mikko Räsänen, jonka kaksivuotisesta sopimuksesta on toinen jäljellä. Passari Ilja Ivanovilla on vastaava tilanne. Lisäksi näitä kahta yhdistää se, että sopimus Akaa-Volleyn kanssa on mahdollisuus purkaa, mikäli ulkomailta tehdään houkutteleva tarjous vielä nyt toukokuussa.
Kilpailukykyinen joukkue koossa

Akaa-Volleyn puheenjohtaja on tyytyväinen toistaiseksi tiedossa oleviin pelaajasopimuksiin.

- Meille näyttää rakentuvan jälleen ihan kilpailukykyinen joukkue. Minusta kokoonpano ei ole ainakaan yhtään heikompi kuin päättyneellä kaudella, pohtii Torsti Mahlanen.

Akaa-Volleyn sopimuspelaajat kaudelle 2024-25 tällä hetkellä:
passarit: Ilja Ivanov, Ville Kuukasjärvi
hakkurit: Joylen Jasper (USA), Matias Tihumäki
libero: Joel Andersson (SWE)
yleispelaajat: Mikko Räsänen, Niklas Seppänen, Oskari Sarajärvi
keskipelaajat: Petteri Tyynismaa, Antti Taponen, Aaro Paananen

  Takaisin