Seuraa meitä somessa:

Netta Hyttinen ja Iida Mikkonen uudet LiigaPloki-pelaajat

11.05.2023

Yleispelaaja Netta Hyttinen ja pääosin hakkurina viime kaudella pelannut IIda Mikkonen edustavat ensi kaudella LiigaPlokia.

Yleispelaaja Netta Hyttinen edustaa ensi kaudella LiigaPlokia. Järvenpään Blues Volleyn kasvatti on aloittanut lentopallon pelaamisen 8-vuotiaana. Mestaruusliigassa 21-vuotias, 177-senttinen Hyttinen aloittaa viidennen kautensa. Päättyneellä sarjakaudella hän edusti JymyVolleyta ja sitä ennen kolmen kauden ajan Hämeenlinnaa. Hyttinen tuo joukkueeseen rauhallisuutta ja kokemusta.

Netan terveiset:

-Mahtavaa päästä osaksi paljon kehuttua LiigaPlokin yhteisöä! Joukkueen rakentaminen näyttää hyvältä, joten malttamattomana ja innolla odotan, mitä tällä porukalla saadaan tulevalla kaudella aikaiseksi.

Iida Mikkonen on uusi tuttavuus Mestaruusliigassa. Hän on pelannut pitkään ykkössarjassa hyvällä menestyksellä. Tänä keväänä 25-vuotias 174-senttinen Maskun Katajan kasvatti oli Raision Urheilijoiden mukana ykkössarjan finaaleissa. Mikkonen on monipuolinen joukkuepelaaja ja pelannut useammalla pelipaikalla, viime aikoina pääosin hakkurina.

Iida Mikkosen täysnimikaima pelasi viime kaudella passarina liigassa LP Viestin riveissä.

-Mukavaa aloittaa ensimmäinen liigakausi Pihtiputaalla. Odotan innolla uuden joukkueen tapaamista ja kotihallin tunnelmaa, kertoo Iida terveisissään.

  Takaisin