Seuraa meitä somessa:

Nico Nurmesniemi täydentää Akaa-Volleyn miehistön

13.08.2019

A-Volleyssa lentopalloilun F-juniorina aloittanut 21-vuotta täyttävä Nico Nurmesniemi palaa kotikonnuilleen. Akaasta nuoren miehen tie johti Lempäälän Jyryn, Kalevan Lentopallon ja Hämeenlinnan TT-Volleyn kautta Isku-Volleyn kakkosjoukkueeseen ja lopulta myös Iskun liigajoukkueeseen.

Viimeisen kauden nyt Toijalaan muuttanut 190-senttinen Nurmesniemi pelasi Rantaperkiön Iskun ykkössarjakokoonpanossa.

- Jo nyt ensimmäisten harjoitusten jälkeen voin kehua valmentaja Oliver Lüütseppin tekemistä. Ei minulla ole mitään valittamista aiemmistakaan valmentajista, mutta uudet harjoitteet varmasti kehittävät taas pykälän eteenpäin, uskoo Nurmesniemi.

Alkavan kauden täysipainoisesti lentopalloon panostava yleispelaaja pitää suurimpana vahvuutenaan kimmoisuutta. Kun miehen ennätys on 190 senttiä ja hypätty 15-vuotiaana, tuo on helppo uskoa.

- Eniten kehittämistä löytyy varmasti henkisellä puolella ja hyökkäysten päättämisessä. Nyt Akaa-Volleyssa on niin laadukkaita kilpailijoita samalle pelipaikalle, että sparrausta on riittävästi. Odotan itseltäni selviä kehitysaskelia. Ehkäpä sitä kautta irtoaa myös peliaikaa, pohtii Nurmesniemi.

Kolmanteen Mestaruusliigakauteensa Akaa-Volley lähtee seuraavalla miehistöllä:
passarit: Mikko Kuusela ja Akseli Lankinen
yleispelaajat: Eetu Pennanen, Enderwin Herrera, Nico Nurmesniemi ja Teemu Kuusela
keskitorjujat: Aleksi Kaatrasalo, Panu Pitkänen ja Mart Naaber
hakkurit: Joni Mikkonen ja Aatu Pöllänen
libero: Voitto Köykkä

  Takaisin