Seuraa meitä somessa:

Nikolic Pölkky Kuusamon päävalmentajaksi

29.01.2019

Lentopallon naisten Mestaruusliigassa pelaava Pölkky Kuusamo ja joukkueen päävalmentaja Tuomas Alatalo ovat purkaneet yhteisymmärryksessä valmennussopimuksen. Alatalo on toiminut Kuusamossa valmentajana kaudesta 2015-2016 lähtien. Loppukaudeksi Pölkky Kuusamoa lähtee luotsaamaan serbialainen Zvonko Nikolic, joka saapuu joukkueen harjoituksiin jo keskiviikkona. Joukkueen apuvalmentajana jatkaa Ismo Paananen.

Joukkueen manageri Harri Määttä:

- Tuomaksen merkitys tälle seuralle on ollut valtaisa ja kuusamolaisten mielissä tulee aina pysymään mm. ensimmäinen Suomen Cup -mitalisija (hopea) sekä loistavat pelisuoritukset kausien varrelta. Haluammekin kiittää Tuomasta suuresti hänen seuran hyväksi tekemästään työstä ja toivottaa hänelle kaikkea parasta valmennusuralle. Uuden valmentajan odotamme tuovan joukkueeseen uutta energiaa sekä tahtoa saavuttaa ne tavoitteet, jotka seura on tälle kaudelle asettanut.

Pölkky Kuusamon seuraava peli on 2.2 LP Kangasalaa vastaan

41-vuotias serbialainen Zvonko Nikolic valmensi viime kauden aluksi Oriveden Ponnistusta naisten Mestaruusliigassa. Lisäksi hän on valmentanut Tanskassa ja tävallassa kotimaansa lisäksi.

  Takaisin