Seuraa meitä somessa:

Nuoret valepalaiset säilyttivät tappiottoman vierassaldon

08.01.2015

Mauri Kurppa, Elviss Krastins ja Sakari Mäkinen johtivat nuoruuden innolla VaLePan 0-3 (20-25, 21-25, 24-26) -vierasvoittoon Hämeen derbyssä Iskua vastaan.

Lisäksi mm. joukkueen keskitorjujakaksikko Matt Pollock-Ediard Venski otti viisi torjuntaa mieheen.

VaLePa (1. 18-2) on voittanut kaikki kauden kymmenen vieraspeliään liigassa ja voitto oli nyt joukkueelle viides perättäinen kaikkiaan. Iskulle (8. 8-9) tappio oli kuuden voittopelin putken katkaiseva.

Ugis Krastins, Valepa:

- Mauri (passari Kurppa)ei ollut pelannut pitkään aikaan, mutta hän suoriutui hyvin. Vastaanotto toimi ihan hyvin, joten saatoimme käyttää kaikkia pelaajia. Torjuntoja saimme ensimmäisessä erässä paljon. Myös Elviss (Krastins) oli tulessa 2 erää. Kolmannessa erässä vastaanottomme heikkeni, ja Isku pääsi paremmin peliin. Tämä oli hyvä tulos.

Jussi Heino, Isku:

- Kaksi ensimmäistä erää oli ihan hyvää peliä, ihan lähellä, mutta pikkaisen liian nättiä pelaamista. Kaksi erää pelaamisesta puuttui ylimääräinen syke ja aggressiivisuus, joka meillä oli joulukuun otteluissa. Sitä yritimme kaivaa pitkällä erätauolla, ja onnistuimmekin siinä jonkin verran. Valitettavasti vastustaja sai erän alkuun pienen etumatkan. Tappelimme vielä itsemme mukaan peliin, mutta harmittaa ettemme saaneet jatkettua peliä kolmatta erää pidemmälle.

Samuli Kaislasalo, Isku:

- Valepa on vaikea voittaa, sillä he ovat tottuneet voittamiseen. He ovat pelanneet europelejä ja se näkyy. Vastustajan torjunta pelasi hyvin, mutta ei sen pitäisi lannistaa. Viikonloppuna on tärkeitä pelejä ja paljon kilometrejä edessä.

Mauri Kurppa, Valepa:

- Oli kiva päästä pelaamaan. Tykkäämme pelata junnuporukalla, vähän riehua. Isku pelasi syksyyn verrattuna paljon parempaa ja järkevämpää peliä, mukava nähdä että paikalliskilpailu tiivistyy. Tiukkoja pelejä on mukavampi pelata.

Parhaat pistemiehet
Isku Kaislasalo 15/+7, Tihinen 11/-1, Sinkkonen 8/+7
VaLePa Krastins 18/+13, Hoogendoorn 12/+7, Pollock 10/+9

Ottelutilasto

Kuvat: Pertti Flinck

  Takaisin