Seuraa meitä somessa:

Oliver Lüütsepp jatkaa Akaa-Volleyn valmentajana - Challlenge Cup kutsuu

29.03.2020

Oliver Lüütsepp oli jo aiemmin ilmoittanut kiinnostuksensa jatkaa Akaa-Volleyn päävalmentajana. Nyt hänen sopimuksensa tulevalle kaudelle on neuvoteltu valmiiksi.


- Jäi tunne siitä, että Oliverin työ jäi kesken. Halusimme antaa hänelle ja joukkueelle uuden mahdollisuuden nousta Mestaruusliigan eliittiin, toteaa Mahlanen.

Akaa-Volleyn joukkue on nyt palautunut pitkän ja raskaan kauden jälkeen. Koronaepidemian vuoksi jokainen on hoitanut kuntoaan omissa oloissaan.

- Näinä viikkoina aloitetaan yksilökohtaisilla harjoituksilla Oliverin ohjeiden mukaan. Kun tämä epidemiatilanne helpottaa, päästään harjoittelemaan ryhmässä. Varsinaiset kuusikkotreenit käynnistyvät vasta syyskuussa, kun päävalmentaja palaa Suomeen, kertoo Mahlanen.

Kauden päätös ilman pudotuspelejä iski Akaa-Volleyn hallitusta, joukkuetta, Fan Clubia ja kaikkia kannattajia vasten kasvoja.

- Kuultuani pudotuspelien peruuntuneen, istuin 8 minuuttia ja mietin. Tulin siinä miettiessäni siihen tulokseen, että minun on ensin kiitettävä joukkuetta kuluneesta kaudesta. Kiitin ja sanoin, että ensi vuonna olemme entistä vahvempia. Nyt siitä hetkestä on kulunut tasan kaksi viikkoa, enkä ole muuttanut mielipidettäni. Tiedän, että vahvoilla ja luotettavilla päätöksillä urheilussa menestyy, lopettaa Akaa-Volleyn puheenjohtaja Torsti Mahlanen.

Challenge Cup kutsuu

Lentopalloliiton päätösten mukaan runkosarjan neljäs tila toi Akaa-Volleylle mahdollisuuden osallistua kansainväliseen Challenge Cupiin. Kauden päättyminen kesken aiheutti ison loven seuran talouteen ja kansainväliset pelit jäävät väliin.

- Kansainväliset sarjat ovat olleet suomalaisille lentopalloseuroille taloudellisesti haasteellisia hyvinäkin aikoina. Emme todennäköisesti osallistu Challenge Cupiin, arvioi Akaa-Volleyn puheenjohtaja Torsti Mahlanen.

- Toki päätöksen asiasta tekee seuran hallitus myöhemmin keväällä, mutta talouden ehdoilla pitää luonnollisesti edetä, painottaa Mahlanen.

Akaa-Volleyn puheenjohtaja on silmiin nähden pettynyt kauden päättymiseen ennen pudotuspelejä.

- Neljäs tila runkosarjassa oli jo enemmän kuin odotimme. Mutta harmittaa tosi paljon pelaajien vuoksi, kun pudotuspelit jäivät pelaamatta. Lüütsepp oli hionut joukkueen kovaan iskuun ja mitalisijat olivat otettavissa, pudisteli Mahlanen päätään.

  Takaisin