Seuraa meitä somessa:

Olli Kunnari kauden miesliigapelaaja

25.05.2014


Olli Kunnari (Kuva: Mäsi)

VaLePa Sastamalan Suomen mestaruuteenkin johdattanut yleispelaaja Olli Kunnari on valittu miesliigapelaajaksi Mestaruusliigassa 2013-2014. Valinta on Kunnarille kolmas perättäinen ja kaikkiaan neljäs.

Kunnari palkitiin vuoden miesliigapelaajana ensimmäisen kerran jo 2004 ja uudelleen 2012, 2013 sekä nyt 2014.

Kunnari palkittiin nyt myös vuoden lentopalloilijana ensimmäisen kerran urallaan. Kunnarin valinta on kunnianosoitus myös Mestaruusliigalle, sillä viimeksi kotimaassa pelannut pelaaja on palkittu arvostelulla Matsudaira Cupilla vuonna 1995 Kari Variksen saatua pysti.

Tiikereiden Niklas Seppänen puolestaan valittiin vuoden tulokkaaksi ja vuoden valmentajaksi VaLePan Ugis Krastins. Kauden liigatuomari oli Ahti Huhtaniska.LähiTapiolan pistekilpailun voiton vei Kunnari.

Finalistit täyttivät tähdistön

Mestaruusliigakauden tähdistöön äänestettiin pelaajien toimesta kuusi pelaajaa finaalijoukkueista VaLePasta ja Tiikereistä. Ainoana ei-finalistina kunnian tähdistöön sai Team Lakkapään yhdysvaltalainen keskipelaaja Matt Pollock.

Tähdistön hopeajoukkue Tiikereistä tulivat valituksi hakkuri Lelu Ojansivu, libero Lauri Kerminen, passari Steven Kehoe sekä yleispelaaja Niklas Seppänen. Kultajoukkue VaLePan valitut olivat yleispelaaja Olli Kunnari ja keskitorjuja Eduard Venski. Venskille valinta oli jo viides, Kunnarille neljäs.

  Takaisin