Seuraa meitä somessa:

OmaSp on Lentopallon Mestaruusliigan uusi pääyhteistyökumppani

21.09.2021

OmaSp on Lentopallon Mestaruusliigan uusi pääyhteistyökumppani kaudella 2021-2022. OmaSp ja Lentopalloliitto ovat solmineet laajan yhteistyösopimuksen, jonka myötä OmaSp on lentopallon tärkeä kumppani.

Lentopallon Mestaruusliigaa pelataan läpi Suomen, ja sen juuret ovat Suomen pienten paikkakuntien lentopalloseuroissa. OmaSp on palveleva pankki, jonka konttoriverkosto ja digitaaliset palvelut ovat helposti saavutettavissa ympäri Suomen.

OmaSp on lähellä ja läsnä – tukemassa Mestaruusliigan tähtien ja fanien arkea ja unelmia.

Mestaruusliigassa palkitaan syys- ja kevätkauden OmaSp Luottopelaajat-kentälliset, jotka valitaan yleisöäänestyksellä. Lisäksi OmaSp palkitsee kuukauden passarin "Parasta palvelua" -yleisöäänestyksessä.

"Upeaa, että saamme juuri OmaSp:n Mestaruusliigan uudeksi pääkumppaniksi! Mestaruusliiga uudistuu ja lentopallo on positiivisessa nosteessa Suomessa, ja hienoa että pääsemme yhdessä OmaSp:n kanssa kasvattamaan lentopallon roihua läpi Suomen!" -Riia Martinoja, Lentopalloliitto

"Lentopallossa ja OmaSp:ssa on hienoja yhtymäkohtia. Lentopallo ponnistaa pieniltä paikkakunnilta ja seurojen arjesta, ja samalla tavalla OmaSp on ponnistanut maaseudulta valtakunnalliseksi palvelevaksi pankiksi. Into, tunne ja peli. Samalla tavalla OmaSp haluaa välittää tunnetta pankkipalveluiden kautta." -Minna Sillanpää, OmaSp viestintäjohtaja."

  Takaisin