Seuraa meitä somessa:

OrPolle hakkuri Serbiasta

03.12.2023

Hakkuri Milka Stijepic on liittynyt OrPon liigajoukkueeseen. Milka on mahdollisesti mukana jo sunnuntain tärkeässä Puijo Wolley -ottelussa, jossa taistellaan sekä liigapisteistä että Suomen Cupin paikasta neljän parhaan joukkoon.

26-vuotiaalla serbialaisella on pituutta 182 senttiä. Hän aloitti lentopallon 13-vuotiaana ja rakastui heti lajiin. Milka kokee lentopallon antaneen paljon mahdollisuuksia elämässä: tämä on hänen viides kautensa ulkomailla.

Hän aloitti peliuransa Serbiassa, jossa edusti Belgradin Crvena Zvezda -joukkuetta 2011–19. Kaudeksi 2019–20 hän meni Kazakstaniin VC Kuanyshiin. Italian Cuneossa hän pelasi 2020–21. Kaksi seuraavaa kautta 2021–23 hänen seuransa Unkarissa oli Szent Bendek RA. Milka saapui Orivedelle Serbiasta, missä hän pelasi alkukauden ZOK Ubin joukkueessa.

Milka tuli OrPoon, koska hän näki siinä hyvän mahdollisuuden urakehitykselleen. Lisäksi samalla pääsee tutustumaan uusiin ihmisiin ja näkemään Suomea.

Hän odottaa kaudelta aina parasta mahdollista lopputulosta, eli tähtää joukkueen kanssa cupin ja liigan kärkeen. Milka haluaa tehdä joka hetki kaikkensa joukkueen voittojen eteen.

Hän kuvaa itseään pelaajana joukkueurheilijaksi ja perfektionistiksi:

-Haluan onnistua kaikessa täydellisesti. Joukkuekaverina olen kannustava ja haluan antaa positiivista energiaa muille tytöille.

Muutaman päivän kokemuksella Orivesi vaikuttaa hänestä mukavalta paikalta:

- Joukkue on mahtava. Tytöt ovat myös hyvin ystävällisiä ja auttavaisia.

Milka on kotoisin Pohjois-Serbiasta Zrenjanin kaupungista. Vapaa-ajallaan hän harrastaa ohjelmointia tai lukee, ja ihan uusi harrastus on valokuvaus.

  Takaisin