OrPolle paikallistaistosta täysi potti ja pisteen päähän liigakärjestä

30.11.2022

Naisten Mestaruusliigan kiharuus tämän kauden osalta sai jatkoa keskiviikkona, kun OrPo otti täyden pistepotin paikallittaistossa liigakärki LP Kangasalta erin 3-1. Näin OrPo nousi samalla vain pisteen päähän LP Kangasalasta ja Puijo Wolleystä liigan kolmospaikalle.

OrPo-LP Kangasala 3-1 (25-17, 21-25, 28-26, 25-20)

Ottelusta muodostui niin jännittävä kuin odotettiinkin. OrPo aloitti vahvasti ja vei ensimmäisen erän selkeästi 25-17.

Toisessa erässä OrPon focus hieman herpaantui ja Kangasala pääsi muutaman pisteen karkumatkalle, joka kesti erän loppuun.

Kolmannesta erästä kehkeytyi oikea jännitysnäytelmä. OrPo otti ensin selkeän johdon, joka suli ratkaisupalloille. Kangasala tuli tasoihin ensimmäiseen OrPon eräpalloon 24-24 ja kahteen seuraavaankin, mutta sitten ei pallo pysynyt ruudussa ja erä OrPolle 28-26.

Neljänteen lähdettiin OrPon vedolla. Kangasalan ensimmäinen aikalisä 9-5, toinen 19-16. OrPo sai uuden vaihteen päälle ja karkasi 23-17 johtoasemaan ja Daria Butkevych niittasi erän 25-20 ja ottelun 3-1 Orpolle.Yleisö sai varmasti vähintään sen, mitä se tuli hakemaan.

OrPo - LP Kangasala 3-1
25–17, 21–25, 28–26, 25–20
Koti:Butkevych 28/+23, Aronen 19/+11, Kuusela 7/+2
Vieras:Regalado 18/+8, Pöllänen 15/+2, Heikkiniem 14/+9