Seuraa meitä somessa:

OrPon uusi italialainen päävalmentaja tulee Ranskasta

26.04.2022

Oriveden Ponnistus on valinnut päävalmentajaksi italialaisen Andrea Carasin. Sopimus on 1+1-vuotinen. Carasi on 30 vuotias ja toimi viimekaudella ranskalaisen Aspit Mulhousen apuvalmentajana.

Mulhouse oli Ranskan mestari 2020-21, voitti Ranskan Super Cupin 2021, pelasi viimekaudella Mestarienliigaa ja pelaa parasta-aikaa Ranskan pääsarjan välieriä. Hän on toiminut kaksi aikaisempaa kautta italialaisen A1-liigan Millenium Brescian kakkosvalmentajana. Carasi on toiminut neljä kautta kakkosvalmentajan huipputasolla ja sitä ennen 1-sarjan ja juniorijoukkueiden valmentajana sekä pelaajavalmentajana useita vuosia.

Pelaajauransa pelipaikka oli libero. Carasin omaamalla Italian lisenssillä voi toimia sekä pääsarja- että maajoukkuevalmentajana. Hän hallitsee käytettävät analyysiohjelmat, Datavolleyn ja Volleymetricsin.

Uusi päävalmentaja tulee toukokuussa käymään Orivedellä pitää harjoitusviikonlopun pelaajille. OrPolla on 9 pelaajasopimusta ensi kaudelle valmiina.

Uuden päävalmentajan kommentti ja terveiset:

-Olen erittäin innoissani työskentelystä Suomessa, jossa liigan taso nousee vuosi vuodelta enemmän ja enemmän. Olin Suomessa pelaamassa Mestarien liigaa LP Viesti Saloa vastaan ja ihastuin Suomeen. Uuden kotikaupunkini erilainen ilmasto houkuttelee minua ja rakastan uusien maiden löytämistä. Rakastan myös lentopalloa ja elän sen vuoksi.

- Kun puhuin manageri Mika Putkisaaren kanssa, ymmärsimme heti toisiamme ja tavoitteitamme kehittää joukkuetta. OrPon kehitykseen tähtäävä projekti on erittäin mielenkiintoinen ja joukkue on hyvin nuori. Tulemme kaikki tekemään parhaamme tavoitteiden eteen. Olemme kunnianhimoisia ja pyrimme menestymään Mestaruusliigassa entistä paremmin.

- Aloitamme kesäharjoittelulla valmistautumisen tulevaan kauteen. Saliharjoitukset alkavat elokuussa ja sitä ennen tulen Suomeen tapaamaan joukkuetta ja laadimme ohjelman jokaisen pelaajan kesäharjoitteluun.

  Takaisin