Seuraa meitä somessa:

OrPon voittotili auki

06.10.2019

OrPo otti kauden avausvoittonsa naisten liigassa selkeästi enemmän virheitä tehnyttä LP-Vampulaa vastaan sunnuntaina erin 3-1 (26-24, 21-25, 25-19, 25-20).

Ottelu oli ensinnäkin jännittävä ja hyvätasoinen yleisöön menevä kamppailu. OrPo halusi näyttää osaamisensa kotiyleisön edessä ja otti kauden ensimmäisen voittonsa hyvällä pelillä. Molemmat joukkueet taistelivat viimeiseen asti palloista ja puolustivat uhrautuvasti. Hyökkäykset teräviä sekä järkeviä, hienoa seurattavaa.

Aleksandra Cveticanin, LP Vampula:

- Onnea OrPolle voitosta, emme pelanneet aivan niin hyvin kuin osaamme.

Netta Rekola, OrPo:

- Hyvät fiilikset, pelattiin niin, etä näytettiin, että osataan. Paineita ei ollut, mutta voittoa lähdettiin hakemaan.

Darko Dobreskov, LP Vampula:

- Onnea voittaneelle joukkueelle. Itse en ole tyytyväinen: 15 syöttövirhettä ja 14 vastaanottovirhettä, asia vaan tässä pelissä oli näin. Joukkue ei kestä vielä näitä jännittäviä paikkoja, siinä on kehitettävää.

Sotiris Gkotsis, OrPo:

- Kiitos Darkolle hyvästä ottelusta. Tahdon onnitella joukkuettani, he pelasivat keskittyneesti koko ottelun ja pystyivät muuntautumaan. Tarvitsimme tämän voiton. Nyt meillä toimi syöttö.

Otteluisäntä Oriveden kaupunki valitsi joukkueidensa parhaiksi Aleksandra Cveticanin (20/+6) LP Vampulasta sekä Netta Rekolan (14/+13) OrPosta

LähiTapiolan pisteet
3 Rekola OrPo
2 Otero OrPo
1 Cveticanin LP-Vampula

PROlibero
Häkkinen, OrPo

Ruudun ottelukooste

Ottelutilasto

Kuvat: Veli-Jussi Lietsala / OrPo

  Takaisin