Seuraa meitä somessa:

Pallo-Karhujen naisten liigajoukkueen nimeksi Pölkky Kuusamo

20.06.2014

Pallo-Karhujen naisten liigajoukkue pelaa kaksi seuraavaa kautta Pölkky Kuusamo -nimellä.

PaKa-lentopallon puheenjohtaja Tarmo Ronkainen kertoo, että uusi nimi ei vaikuta seuran nimeen muulta osin.

- Seuran nimi ja junioritoiminta jatkuu edelleen entisellä nimellä. Nimen muutos koskee siis vain naisten edustusjoukkuetta.

Puheenjohtajan puhelin on soinut tiuhaan tahtiin ja hän on tyytyväinen lopputulokseen. -Sopimus saatiin nopeasti pystyyn pitemmän ajan pohjustuksen jälkeen. -Sopimus on huomattava ja pystymme nyt taloudellisesti valmistautumaan paremmin tuleviin kausiin.

Pölkky Oy:n toimitusjohtaja Jouko Virranniemi pitää uutta sopimusta merkittävänä. Uudessa nimessä näkyvät sekä Pölkky Oy, että Kuusamon Hirsitalot. -Haluamme olla tukemassa paikallista urheilua. Lentopallo on suosittu laji niin maailmalla kuin Kuusamossakin. Myös Pölkyn työntekijöiden keskuudessa lentopallo on suosittu harrastus. -Olemme olleet myös Oulun Ettan yhteistyökumppanina.

Vahvasti kuusamolainen Pölkky Oy on Pohjois-Suomen suurin yksityinen puunjalostaja. Pölkky-konsernin liikevaihto on yli 130 miljoonaa euroa vuodessa ja konserni työllistää 230 alan ammattilaista. Vuosittainen sahatavaran tuotanto on 620 000 m3, josta jatkojalostuksen osuus on noin 40 %. Pölkky Oy:n Kuusamossa sijaitsevan päätoimipaikan lisäksi tuotantolaitokset ovat Taivalkoskella, Oulussa, Pohjois-Kuusamon Kitkalla sekä Kajaanissa.

  Takaisin