Seuraa meitä somessa:

Panu Pitkänen jatkaa - Saku Tuomivaara palaa Akaaseen

29.04.2021

Valmennuskuvioiden selkiydyttyä Akaa-Volleyn Mestaruusliigajoukkue täydentyy pelaaja kerrallaan. Viimeksi sopimuspapereihin saatiin passari Saku Tuomivaaran ja keskipelaaja Panu Pitkäsen nimet.

Vaikka Saku Tuomivaara on lähtöisin Janakkalasta ja vaikka tiensä on kulkenut Team Tawast-Volleyn ja Luolajan Kajastuksen kautta, häntä voidaan pitää A-Volleyn kasvattina.

- Aloitin A-Volleyssa D-junnuna ja pelasin seurassa kaikkiaan viisi kautta. Tuskin tuolla Hämeen puolella loukkaannutaan, jos ainakin puoliksi lasken itseni A-Volleyn tuotteeksi, toteaa nyt 19-vuotias Tuomivaara.

Viime vuodet Tuomivaara on pelannut Lempäälässä, ensin Jyryssä ja nyt viimeksi Lempo-Volleyssa.

- A-Volleyn valmentajat Juha Siltanen ja Petri Salo antoivat ihan hyvät opit, kiittelee Lempossa 1-sarjaa pelannut 190-senttinen passari.

Nuori mies nähtiin päättyneellä kaudella jo pariin otteeseen Akaa-Volleyn pelinrakentajana. Lempo-Volleylla ja Akaa-Volleylla oli farmisopimus. Tuomivaara allekirjoitti muotoa 1 + 1 olevan sopimuksen. Molemmilla osapuolilla on siten oikeus käyttää optiovuosi, mikäli peli kulkee.

Akaa-Volleyn kannattajia varmasti ilahduttava sopimus on syntynyt seuran ja Panu Pitkäsen välille. Päättyneen kauden torjuntatehojen kärkimies jatkaa Akaassa kovalla itseluottamuksella.

- Kaikki elementit Akaa-Volleyssa kertovat, että torilla tavataan. Sekä ensi keväänä että varmaan seuraavanakin, vannoo kaksivuotisen sopimuksen seuran kanssa tehnyt ilopilleri.

  Takaisin