Seuraa meitä somessa:

Pasi Kuosmanen jatkaa Korson Vedossa

14.07.2014

Syksyllä 25 vuotta täyttävä yleispelaaja Pasi Kuosmanen on tehnyt yhden kauden jatkosopimuksen KoVen mestaruusliigajoukkueen kanssa.

Nuoresta iästään huolimatta Kuosmanen on KoVen joukkueen pitkäaikaisin pelaaja, alkamassa on kymmenes kausi KoVen riveissä. Monipuolinen pelaaja on esiintynyt liigassa myös keskitorjujan ja hakkurin roolissa, muutaman pallon ajan jopa passarina.

Pasi Kuosmanen, 1 vuoden sopimus
Yleispelaaja
Pituus 190
Syntynyt 1989

Vuonna 2005 Korson Vedossa aloittanut Kuosmanen on valmentajan luottosotureita, jonka voi heittää kentälle useampaan rooliin. Junioriaikoinaan nuorten lentopallomaajoukkueessa pelannut Kuosmanen on edustanut Suomea myös sotilaiden MM-kisoissa.

A-poikien lentopallon SM-kullan lisäksi Kuosmanen on päässyt mitalikantaan myös beach volleyn junioreiden SM-kisoissa.

Kuosmanen pelasi ensimmäisen liigaottelunsa Korson Vedon riveissä 17-vuotiaana Salon viestiä vastaan 11.10.2006. KoVen vierailtua 1-sarjassa Kuosmanen piti liigatuntumaa yllä pelaamalla kehityspelaajana Tampereen Isku-Volleyn mestaruusliigajoukkueessa kaudella 2009-2010, KoVen 1-sarjaotteluiden lisäksi.

-Viime kevään otteluista jäi käteen onnistumisia, jotka innostivat jatkamaan treenaamista vielä kauden päätyttyä. Iso kiitos uran jatkumisesta kuuluu työnantajalleni Fennialle, joka mahdollisti huippu-urheilun jatkamisen työelämän ohella. Olen taas parin vuoden takaisen loukkaantumisen jälkeen paremmassa kunnossa kuin pitkään aikaan, ja lähden nälkäisenä kantamaan vastuuta ja hakemaan menestystä Koven kanssa tulevalla kaudella. Joukkue on sopiva sekoitus nuoria ja vanhoja pelimiehiä, joista suurin osa pelasi Koven paidassa jo viime kaudella. Haastajan roolimme ei ole muuttunut mihinkään, mutta jo viime kaudella näytimme, että pystymme hyvänä päivänä tiiviin joukkuepelin avulla voittamaan kenet tahansa. Uusi valmentaja tuo paitsi uusia ajatuksia harjoitteluun ja pelaamiseen, myös positiivisessa mielessä ylimääräistä sähköä taisteluun pelipaikoista. Kaikki syksyllä Lumoon katsomaan ja kannustamaan Kove kohti pudotuspelejä!

Korson Vedon sopimustilanne:

Arto Hanni passari
Joel Laakso passari
Toni Kankaanpää yleispelaaja
Miro Määttänen yleispelaaja
Niko Kärkkäinen yleispelaaja
Pasi Kuosmanen yleispelaaja/keskitorjuja
Lassi Nurminen keskitorjuja
Antti Vallin keskitorjuja/hakkuri
Karl Külaots hakkuri
Ville-Erik Tarkiainen libero/yleispelaaja
Petri Sainio Päävalmentaja
Ari Kärkkäinen Apuvalmentaja

  Takaisin