Seuraa meitä somessa:

Passari Krause jatkaa Sammossa

30.04.2015


Jared Krause keskellä.

Pielaveden Sampo on solminut yksivuotisen jatkosopimuksen kanadalaisen passari Jared Krausen kanssa.

Kesken viime kauden joukkueeseen liittynyt Krause on ulottuvuutensa ja monipuolisten taitojensa vuoksi yksi tulevan joukkueen kulmakiviä, kevätkauden otteluissa hän osoitti olevansa yksi parhaista, ellei jopa paras Mestaruusliigassa pelaava passari. 29-vuotias ja 202cm pitkä Jared omaa kokemusta useista kansainvälisesti arvostetuista sarjoista, joihin myös Mestaruusliiga lukeutuu. Mies viihtyi hyvin Suomessa ja Kuopiossa joten ratkaisu oli hänelle helppo, vaikka useat muutkin huippuseurat olivat hänestä kiinnostuneita. Krause viettää kesän kotimaassaan ja liittyy joukkueeseen elokuun lopussa.

Sammon valmentaja Jukka Tuovinen on luonnollisesti iloinen sopimuksen syntymisestä: -Jared oli iso palanen meille jo viime kaudella, vaikka jouduimme silloin käymään asiat läpi nopealla aikataululla. Nyt kuitenkin tunnemme jo molemmat toisemme ja tiedämme, mitä toisiltamme haluamme. Edelliset kolme kuukautta antoivat hyvän pohjan sille, että nyt voimme lähteä kehittämään peliä kauden alusta lähtien. Jaredin sopimus luo myös alustan muun joukkueen rakentamiselle, hyvän pelisilmän ja monipuolisen passipelin omaava kaveri antaa lisää mahdollisuuksia pelaajavalintoihin.

Viime talvena akillesjänteensä loukanneen Toni Mäkituvan sopimus kattaa myös tulevan kauden, joten passariosasto on Sammolla nyt kunnossa. Muita pelaajasopimuksia ei toistaiseksi ole, mutta neuvottelut ovat käynnissä useimpien viime kauden pelaajien kanssa. Joukkue on jo aloittanut harjoittelun, pääosin viime kauden runkomiehistöllä.

  Takaisin