Seuraa meitä somessa:

Passarit heitti Iskulle haasteen karsinta-avauksessa

23.03.2014


Ilari Sivonen himoitsi kovasti pallon perään

Miesten liigakarsinnat käynnistyivät sunnuntaina Pyynikillä Rantaperkiön Iskun voittaessa Mikkelin Passarit 3-1 (25-27, 25-23, 25-18, 25-23).

1-sarjan finaaleissa otteluvoitoin 0-2 Särkät Volleylle hävinnyt Passarit tuli peliin terävästi vieden ensimmäisen erän ja kiusaten Iskua tiukasti aina toisen erän loppuun asti.

Kotijoukkueen tehopelaaja oli 23/+13 tehnyt virolainen yleispelaaja Olari Venno. Sitkeän vierasjoukkueen tehokkain oli 13/+1 tehnyt Simo Puttonen. Paljon keskeltä pelannut Juuso Paananen sai peliin hyvin mukaan keskipelaajat Ville Salmisen (9/+5) ja Otsi Wartiaisen (10/+7).

Hannu Karjalainen, Mikkelin Passarit:

- Ensimmäisessä erässä vallankin tuntui siltä, että kaikki mitä verkon yli toimitetaan, jää kenttään. Vastustajan vastaanotto ei oikein toiminut, ja se antoi meille mahdollisuuden. Isku ei päässyt hyökkäämään alussa niin kovaa kuin sitten myöhemmissä erissä.

Syöttöön panostettiin, mutta kolmannessa ja neljännessä erässä tuli sitten paljon helppoja syöttövirheitä.

Jussi Heino, Isku:

- Ei ollut herkän rentoa pelaamista. Harmittaa varsinkin loppua kohden, että kun peli oli kääntymässä meille, niin sitten tehtiin tuollainen määrä virheitä: kolmanteen erään 11 ja neljänteen erään 13 virhettä. Ei siinä vastustajankaan tarvitse tehdä paljon mitään pysyäkseen perässä.

Tärkeintä oli kuitenkin pelin voittaminen, ja harva sitä enää kesällä muistaa miten se on tehty. Kaksi peliä pitäisi vielä voittaa, ja meillä on neljä peliä aikaa tehdä sitten. Toivon ja uskon, että peli tästä järkevöityy.

Tuomas Tihinen, Isku:

- Passarit pelasi vähillä virheillä alkupuoliskon ja me ei. Vastustaja alkoi ehkä väsyä ja tehdä virheitä. Nämä eivät ole helppoja pelejä. Paljon on vielä varaa parantaa. Peli oli hermostunutta molemmin puolin.

Ilari Sivonen, Passarit:

- Hampaankoloon jäi paljonkin. Tänään olisi ollut saumat parempaankin ensimmäisen erän jälkeen. Tämä antoi uskoa tuleviin peleihin. Me olemme pelanneet tällä kaudella parempia ja ehjempiäkin pelejä. Torjunta- ja puolustuspelimme oli hyvin kiinni Iskun hyökkäyksissä, ja siihen olen tyytyväinen.

Liigapaikka ratkeaa kolmella voitolla. Toinen ottelu pelataan Mikkelissä keskiviikkona.

Ottelutilasto

  Takaisin