Seuraa meitä somessa:

Pesonen jatkaa LiigaPlokin päävalmentajana

02.04.2020

Mikko Pesonen on lentopallon naisten Mestaruusliigassa pelaavan Pihtiputaan LiigaPlokin päävalmentaja tulevalla kaudella. Apuvalmentajan paikalle asettuu Valtteri Jääskeläinen.

45-vuotias Pesonen on toiminut neljällä kaudella LiigaPlokin apuvalmentajana. Tänä keväänä hän hoiti kahdessa viimeisessä ottelussa LiigaPlokin päävalmentajan tehtäviä.

Omalla pelaajaurallaan pihtiputaalaissyntyinen Pesonen on saavuttanut SM-hopeaa Perttelin Peikkojen riveissä.

- Kiitokset LiigaPlokille luottamuksesta. Minulle oli tavallaan helppo ratkaisu seuran kysyessä halukkuuttani jatkaa päävalmentajana. Seuran toimintatavat ja henkilöt ovat tuttuja monen vuoden ajalta, joten luottavaisin mielin lähden lisäämään osaltani yhtä sivua LiigaPlokin pitkään pääsarjahistoriaan. Pysytään kaikki terveinä ja nähdään syksyllä salilla.

Valtteri Jääskeläinen LiigaPlokin apuvalmentajaksi

Valtteri Jääskeläinen,24, on uusi LiigaPlokin apuvalmentaja. Hänellä on monipuolinen kokemus lentopallon monelta sektorilta. Jääskeläinen tulee Pihtiputaalle VaLePan organisaatiosta.

-Hieno mahdollisuus on lähteä kehittymään valmentajana. On todella motivoivaa päästä työskentelemään kovien urheilijoiden kanssa ja liiga on ollut yksi päätavoite valmentajauralla alusta alkaen. Plokilla on kaikki mahdollisuudet menestyä tulevalla kaudella ja nälkää varmasti riittää. Haaste on toki kova, mutta pitää sen ollakin. Myös Mikon kanssa on mukava päästä tekemään yhteistyötä.

-Olemme erittäin tyytyväisiä, tämä antaa hyvät lähtökohdat tulevalle kaudelle. Ilmoitamme lähiaikoina myös tehdyistä pelaajasopimuksista, toteaa LiigaPlokin puheenjohtaja Juha Jämsen.

  Takaisin