Seuraa meitä somessa:

Pihtiputaan LiigaPlokin passariosasto valmis

06.05.2019

Naisten lentopallo Mestaruusliigassa pelaava Pihtiputaan LiigaPloki on tehnyt pelaajasopimuksen amerikkalaisen 22-vuotiaan passari Taylor Lindbergin kanssa. Hän on pelannut neljä vuotta Arkansas Little Rockin yliopistossa, josta hänellä on biologian tutkinto.

Kolme viimeistä kautta hän on ollut aloituskuusikon passari. Nyt tehty ammattilaissopimus on hänen uransa ensimmäinen.

Passari-osaston täydentävät 19-vuotias Taija Kaukoranta ja 16-vuotias Sofia Lehto

Oulunsalon Vasamassa ensimmäiset lentopallo-oppinsa saanut Kaukoranta on ollut kaksi viimeistä kauttaan toisena passarina Nurmossa ja Hämeenlinnassa. Lehto on aloitti uransa Puma Volleyssa ja pelasi viime kaudella ykkössarjaa Helsinki Volleyssa. Molemmat ovat edustaneet Suomea tyttöjen maajoukkueessa. Lehto oli mukana voittamassa A-tyttöjen SM-hopeaa NaLe:n joukkueessa. Hänet valittiin myös turnauksen allstar-kentällisen passariksi.

Päävalmentaja Alessandro Lodin kommentit:

-Taylor on nuori passari, jolla on todellinen intohimo peliin. Hän on valmis tekemään kaikkensa kehittyäkseen edelleen ja hänellä on oikea ympäristö siihen Pihtiputaalla. Hän hallitsee nopean hyökkäyspelin pyörittämisen ja se on tapa, jolla haluamme pelata LiigaPlokissa. Sekä Taijalla että Sofialla on poikkeuksellinen halu kehittyä. Tämä on välttämätöntä jokaiselle pelaajalle, varsinkin passarille. Olisin hyvin iloinen, jos heistä tulisi Mestaruusliigaan ”vastuunkantajapassareita” ja odotan innolla, että pääsen työskentelemään heidän kanssaan.

  Takaisin